Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves kor alatti melegektől kérdezem, hogy milyen ruhaboltokat szeretnek, esetleg netes ruhaboltokat?
Én leginkább NewYorker-es vagyok.
Bár sokszor nincs ekkora méret ami jó lenne nekem.
Kb 70%-a a boltnak S-es, XS-es méret.
28f
Cipőt csak neten veszek, mert kicsi a lábam (39-es) és a férfi méret a boltokban nem jó, így több netes oldalt megnézek és leszűröm először a méretemre a cipókat, aztán jöhet az hogy hogy néz ki. :/
Ruhát is a gyerek részlegen vásárolok. :D Általában a C&A, H&M "nagyfiú" ruháit nézem meg. A 164-es méret jó nekem, az azt hiszen a 14-15 éveseknek van. :D Szóval nem könnyű, nekem nem nagy a választék. Neten nem merek vasarolni, jobb felpróbálni. Bár ha tudom melyik méret jó rám egy adott boltban nem lehetne gond. Sajnos itt is a férfi legkisebb méretek is általában nagyok rám.
csak a primarkba járok. Tudom, hogy itthon nincs, de nem baj, nyaralással egybekötött vásárlással oldom meg. Nem tudnék olyan ruhát felvenni, ami az itthoni kommersz boltokban van, egyszerűen hiába megyek be, semmi nem kapja el a tekintetem, csak max nagy ritkán a h&m
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!