Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero vagyok, de a melegektől szeretnék kérdezni? (!)
Figyelt kérdés
Nő vagyok, és 2 évig voltam kapcsolatban egy férfivel. Biszexuálisnak mondta magát. Annyit mondott anno,hogy egyszer volt része férfival szexben. Orálisan elégített ki egy férfit. Kérdeztem, hogy ezek szerint ő a ffakat is vonzónak tartja szexuálisan? Mondta hogy nem, csak egyszer volt az, és hogy szerelmes csak nőbe tud lenni. Arra kértem, ha bármikor ingert érez a ffak iránt, szóljon róla, engedem, mennen. Azt válaszolta nem hiszi hogy akarna ffval lenni, de majd szólni fog ahogy kértem. Telt az idő, köztünk a szexualitás az számomra furcsa lett. Akarta is, meg nem is. Vaginálisan nem igazán akarta, csak az orális szexet. (Én análisan sosem akartam senkivel sem, és ezt ő tudta, mert mondtam neki, elfogadta.) Egyre többször volt hangulat ingadozása, engem ok nélkül hanyagolt érzelmileg is. Lényeg, hogy kitalálta hogy neki az ölelés az jó, csók az jó, tehát kihagyta a szexualitás, a közösülést, és már az orált is! Szexuálisan semmit nem foglalkozott velem, érzelmileg sem. Arrogáns lett. Én szakítani akartam, mert azt is észrevettem, hogy nőket bolondít, de egy férfit feltűnően. Finoman rákérdeztem, hogy volt-e rajtam kívül a kapcsolat alatt nővel/férfival, azaz megcsalt-e? Erre teljesen felháborodott. Miután vége lett a kapcsolatnak, megtudtam, hogy meleg lett, és amig kapcsolatban voltunk, azzal a férfival csalt, és szerelmes is lett belé, ezért viselkedett vele úgy, ahogy. Az a férfi nyiltan meleg. Azt is megtudtam utólag, hogy ketten nőket akartak rávenni eleinte a hármas szexre (amikor a volt párom még biszexnek állította be magát), aztán már csak férfiakkal szexelt. A kérdésem a melegekhez: mennyire gyakori, hogy egy biszex férfi átmenjen teljesen melegbe?2022. jún. 25. 17:51
2/38 anonim válasza:
Változó. Most a pasi jó neki, de egy idő után megint csajt kíván, és így tovább és így tovább
3/38 A kérdező kommentje:
Jó, én nem tudom heteróként hogy hogy megy ez. Azt is megtudtam, hogy több férfivel volt alkalmi kapcsolata, és amikor rákérdeztem hogy védekezett-e, (mivel én monogán vagyok, fogamzásgátlót szedek) azon megint nagyon felhúzta magát, hogy mit képzelek róla, és ennyivel ott hagyott.
2022. jún. 25. 18:00
4/38 A kérdező kommentje:
2-es így visszagondolva, ő meleg lehetett már akkor is amikor velem volt. Egy férfi ha biszex is, nem hiszem hogy 2-3 havonta akar szexet a nőtől. Tehát hogy alapvetően szexuális orientációtól függetlenül, 2-3 havonta szex az kevés. Gyakran undort éreztem rajta, amikor a nemi szervemhez ért, azt sem tudta mi hol van ott. Ezt most nem részletezném.
2022. jún. 25. 18:02
5/38 anonim válasza:
Hány éves volt? Amúgy sajnos vannak fura emberek mindentől független. Nem volt szerencséd. Örülj, hogy elkerül.
6/38 A kérdező kommentje:
40 feletti. Volt felesége is. Tehát fura volt nekem az egész.
2022. jún. 25. 18:04
7/38 anonim válasza:
Látens meleg vagy biszex akinek éppen a férfire izgulós időszaka volt
De nem feltétlenül a nemeddel lehetett baja. Lehet hogy csak személy szerint veled.
8/38 steven95 válasza:
Nem igazán lehet ilyen kérdést megválaszolni.
A biszex pedig nem azt jelenti, hogy egyszerre párhuzamosan hajkurász nőket és srácokat. Amíg veled volt, az heteroszexuális kapcsolat, amíg a férfival volt /lesz az homoszexuális kapcsolat. Ennyi. Tehát mert épp férfival van még mindig biszexuális maradhatott - függetlenül, hogy most homoszexuális kapcsolatban van -, ha előtte is az volt veled.
Sajnálom, hogy megcsalt, és hogy! képesek kapcsolatba menekülve és onnan kikandikálva kísérletezgetniük a vágyaikkal. Csak mert biszex, ez nem mentség.
9/38 A kérdező kommentje:
7-es, 2 éven keresztük nem volt velem baja? Én ezt azok után amit megtudtam, úgy mondanám: megvezetett, és becsapott. Plusz poén: hogy a férfiakkal is ezt teszi. Nekik is hazudozik.
2022. jún. 25. 18:16
10/38 A kérdező kommentje:
Lehet fogalomzavsrom van, akkor kérlek nézzétek el nekem: úgy tudom, a biszexuális az ha kapcsolatban van egy nővel, akkor mellette nem fekszik össze férfival. Ráadásul ahogy vki írta, párhuzamos volt a dolog, és a férfival szexet is akart, rendszeresebben mint velem, és bele is szeretett. Én ebből gondolom, hogy ő meleg valójában, plusz egy biszex férfi ha nővel van, nem hiszem hogy undort érezne a női nemi szerv iránt.
2022. jún. 25. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!