Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero vagyok, de a melegektől szeretnék kérdezni? (!)
Nem tudom mennyi lehet az esély, de én pont ezek miatt jó ideje csak meleg fiúkkal ismerkedem (meleg vagyok, csak a fiúk tetszenek).
Az első párom biszex volt, elég sok gond volt vele. Most barátnője van, de az egyik 'hetero' férfi ismerősével rendszeresen összejárnak még mindig.
A biszex akár lány akár fiú problémás.
Nem mondom hogy mindegyik megcsal, de az egyértelmű probléma hogy mindig megkívánják a párjuktól eltérő nemet egy időre
Ha egy lánynak lány párja van lehet hogy 4-5 hónap múlva megint a fiúk érdeklik majd. A barátnőjétől beszárad a fiúktól meg Dunát ereszt a lába alatt.
De ugyan ez fiúknál. Emiatt általában az első biszex pár után a heteró vagy meleg emberek kerülik őket
Igen, valószínűleg a nyitott kapcsolat a legjobb a nagy részüknek. Esetleg egy Polygén (lehet nem így írják) kapcsolat.
Igazából a nagy részük valamilyen szinten mondhatni áldozat. Attól hogy szexuálisan már nem vonzza őket a párjuk annyira érzelmileg még szerethetik és lehetnek ugyan úgy szerelmesek belé.
Nekem volt egy ilyen lány ismerősöm. Egy hónapig nagyon a lányokra volt kattanva, de aztán ez elmúlt és megint a fiúk érdekelték. De ő pl nem csalta meg a párját hanem kibírta/tűrte.
Engem már nehezen tudnak meglepni:D
Ha van kérdésed privátban tudok válaszolni
Amúgy van olyan is hogy heteromantikus biszex
Az olyan hogy kapcsolatot csak heteró kapcsolatban tud elképzelni, de szexuálisan 2 nemhez is vonzódik
Érdekes dolgok ezek és néha tényleg még az sem érti aki benne van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!