Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz normális, értelmes ,párt' találni a meleg világban?
#18# vagyok.
A magam sztoriját le tudnám írni,mert szívmelengető és meseszerű volt,amíg tartott.
De nem írom le,mert értetlenség,vagy gúny lenne,amit kiváltana.De a meleg világban is vannak még szép,emberi történetek. Legalább van mire emlékeznem...
13-as vagyok.
Sajnos ez nekem is így volt, a sok megismert ember közül 1 az akivel lehet néha beszélni. Az összes többi ember akart valamit, hiába én nem akartam semmit, a legrosszabb az volt mikor a legjobb barátom mondta, hogy reméli hogy nemsoká már az övé leszek.
Meleg világban azért is nehéz mert nagyon kevesen vagyunk, és a sok keresgélés után már a többség teljesen máshogy látja a világot. Ha már valakivel kedves vagy, akkor úgy veszik hogy minden téren bejön neked az illető, és elkezd nyomulni, ha elutasítod, akkor mérges lesz, rossz esetben még fenyegetőzik is.
Épp ezért keresek visszafogottabb, rejtőzködő embert, mert itt nagyobb az esély hogy "jól viselkedik".
A 13 -as válasz alapján kissé ellentmondó,hogy visszafogott és rejtőzködő barátot keresel:)
A jó viselkedés nem ezek alapján dől el, főleg, ha barátot keres valaki. A jó viselkedés egyébként szubjektív, kinek mit jelent.És egy kinézetre visszafogott férfi is lehet négyszemközt egy vadóc....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!