Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elég a szerelem ha a testi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég a szerelem ha a testi vágyak nem egyeznek?

Figyelt kérdés
Pár hónapja az egyik (meleg) szórakozóhelyen megtetszett egy fiú és kicsit ittasan rámozdultam. Vonakodva ugyan, de eljött hozzám éjszaka és leszoptuk egymást. Iszonyat erős kémia van köztünk viszont a bökkenő az, hogy mindketten passzívok vagyunk. Azt hittem túl tudunk jutni ezen, mert többféle segédeszközöm van amit fel szoktunk dugni egymásnak. Egyszer mikor izgattuk egymást, fogta a farkamat és a lyukához dörzsölte. Tudtam, hogy most meg kell tennem amit nem akarok.. Megdugtam, mert beleszerettem, de nem élveztem és nem érzem, hogy máskor is szívesen megtenném. Végig én voltam kezdeményezőbb, ő visszafogottabb. Szerintem képtelen lenne viszonozni a dugást. Kimondva nem vagyunk együtt, de egyre erősebben érzünk egymás iránt.

ma 05:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Nem. Egyáltalán nem. A szerelem a legutolsó dolog amire egy kapcsolatot alapozz. Mivel kb 3 évig tart. Utánna már csak nyüglődnétek egymás mellett.
ma 06:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem nevezném szerelemnek. Ez egy fellángolás volt ott és akkor, aminek dugás lett a vége :D De nem hiszem, hogy a leírásod alapján ennek bármiféle jövőbeli fejleménye lehetne. Pláne akkor, ha mind a ketten meg vagytok győződve arról, hogy melyik szerep jön be jobban.
ma 06:37
 3/13 A kérdező kommentje:
Hidd el, ha nem szeretném a segge közelébe se mentem volna a farkammal!
ma 07:03
 4/13 anonim ***** válasza:
63%
A szerelem elmúlik előbb-utóbb
ma 07:07
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
Az utolsó válaszod, és a kérdésben leírtak némileg ellenmondanak egymásnak...Értem én a helyzetet, de akkor is :)
ma 07:10
 6/13 A kérdező kommentje:

4 nem kértem, hogy olvasd végig! 😑

6 Mire gondolsz?

ma 07:35
 7/13 anonim ***** válasza:
78%

Err:

"Tudtam, hogy most meg kell tennem amit nem akarok.. Megdugtam, mert beleszerettem, de nem élveztem és nem érzem, hogy máskor is szívesen megtenném. Végig én voltam kezdeményezőbb, ő visszafogottabb. Szerintem képtelen lenne viszonozni a dugást."

Illetve erre:

"Hidd el, ha nem szeretném a segge közelébe se mentem volna a farkammal!"

Esetleg még az lehet, hogy ő kellett hozzá, hogy rájöjj, hogy mégis érdekel az aktív oldal? Persze ha nem, és passzívként te is elvárnád, máris ott a konfliktushelyzet...

ma 07:38
 8/13 A kérdező kommentje:
Mint írtam nem élveztem csak azt, hogy láttam neki mennyire jó. Nem várom el, hogy viszonozza, mert nem fogja. Nyilván jól esne, de tisztában voltam azzal, hogy passzívval kezdek.
ma 07:47
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
5 éve vagyunk együtt, mind a ketten passzivok vagyunk, a szerelem még tart :)
ma 09:36
 10/13 anonim ***** válasza:
84%

Ismerek passzív párost

Ők megdildozzák egymást

Néha bevesznek aktívot harmadiknak.

Lassan 20éve vannak együtt

ma 09:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!