Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég a szerelem ha a testi vágyak nem egyeznek?
Figyelt kérdés
Pár hónapja az egyik (meleg) szórakozóhelyen megtetszett egy fiú és kicsit ittasan rámozdultam. Vonakodva ugyan, de eljött hozzám éjszaka és leszoptuk egymást. Iszonyat erős kémia van köztünk viszont a bökkenő az, hogy mindketten passzívok vagyunk. Azt hittem túl tudunk jutni ezen, mert többféle segédeszközöm van amit fel szoktunk dugni egymásnak. Egyszer mikor izgattuk egymást, fogta a farkamat és a lyukához dörzsölte. Tudtam, hogy most meg kell tennem amit nem akarok.. Megdugtam, mert beleszerettem, de nem élveztem és nem érzem, hogy máskor is szívesen megtenném. Végig én voltam kezdeményezőbb, ő visszafogottabb. Szerintem képtelen lenne viszonozni a dugást. Kimondva nem vagyunk együtt, de egyre erősebben érzünk egymás iránt.tegnap 05:56
12/13 A kérdező kommentje:
9, 10 akkor van reményem bár a srác nem nyitott harmadikra. Ezerszer gátlásosabb mint én. Még a mű dolgokat is nehezen fogadta. Engedi azért, de látszik, hogy a komfortzónáján kívül esett az elején. Mai napig látszik, hogy jobban élvezi az ujjamat..
tegnap 12:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!