Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagy "öngyilkosság" kiírni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy "öngyilkosság" kiírni társkeresőre hogy romák ne írjanak?

Figyelt kérdés

Környékünkön társkeresőn elég sok roma van. A rosszabb fajtából. ( Fenyegetések,zaklatások,zsarolások mennek.) Még be is szólogatnak ( fúj hogy nézel ki),holott én nem írtam rájuk,de még csak a profiljukra se mentem. Ezt más ismerősöm is tapasztalta..

Nagy hiba lenne kiírni hogy romák ne írjanak?

2022. jún. 13. 14:29
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
*A pénz kérésről nem is beszélve..
2022. jún. 13. 14:32
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen. Egyszerűbb, ha csak nem válaszolsz nekik. Egyrészt lehet hogy valamelyik elborult agyú bepöccen rád, másrészt ha bárki is látja a profilodat, ha csak ennyit írsz bele, az szerintem kevésbé "hivogató". Mármint lehet hogy azt sugallná, hogy a rosszat látod az emberekben. Nem is igazán tudom jól megfogalmazni, de remélem érted.

De egyébként teljesen megértem az álláspontodat, de ezt így kiírni szerintem nem szerencsés.

2022. jún. 13. 14:39
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiírod csak provokálod. Egyszerűbb ha nem foglalkozol vele, még jobb ha írsz vissza, hogy köszi de közbe úgy néz ki alakulóban van valami szóval sok sikert neki.
2022. jún. 13. 14:42
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod őket valahogy simán tiltani? Akkor lehet nem látnák a te profilod sem. De nem igazán tudom hogy működik adott platform.
2022. jún. 13. 14:42
 5/23 A kérdező kommentje:
Valahogy sejtettem,inkább hagyom... Az a pár provokáló üzenet elfér..😥
2022. jún. 13. 14:48
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom akik kéretlenül írnak iylesmit azok direkt a beszólás miatt teszik, aki pedig ilyen színvonalon van az amiatt nem fog mehátrálni, mert kiírtad neki, hogy please, ha roma vagy akkor te ne írj! :)

Zsarolás, fenyegetés esetén megfelhívhatod a figyelmét, hogy azt büntetik.

2022. jún. 13. 15:02
 7/23 Raphael7 ***** válasza:
90%
Én meg pont romákat keresek, de nálam is a legtöbb ilyen fura teremtés sajnos
2022. jún. 13. 17:24
 8/23 anonim ***** válasza:
96%

Valószínű azért is rádírnának, mert kitetted ezt.

Na és persze, így pont csak a normális romákat zárnád ki.

2022. jún. 13. 17:35
 9/23 A kérdező kommentje:

Nem tettem ki,csak gondoltam rá..

De igy hagyom az egészet...

2022. jún. 13. 18:08
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen környékén vagyok, mégcsak ki sem írtam ezt, de elutasítottam egy ilyet és fél óra múlva már az egész családját küldte a fejemért.

Szerencsére nem ismertek és töröltem is magam.

Szóval én biztos nem írnám ki, de nem is merek már arcos képpel a sötét Szabolcsban ismerkedni.

2022. jún. 13. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!