Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek az LMBTQ-ról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az LMBTQ-ról?

Figyelt kérdés
2022. jún. 11. 12:45
A kérdező szavazást indított:
pozitív
semleges
negatív
49 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Milyen tekintetben? Ez a kérdés így elég ostoba... Gondolom a kiírója se valami lángész.
2022. jún. 11. 12:52
 2/13 anonim ***** válasza:
95%

Hát elég tág témát adtál meg nekünk, hogy fejtsük ki a véleményünket :D

Igazából nincs különösebb véleményem az LMBTQ emberekről. Ugyanis ki vagyok én, hogy ítélkezzek, főleg hogy én is meleg vagyok. Az tény, hogy vannak érdekes egyének, de ha így érzik jól magukat, és nem túl kihívóak addig szerintem nincs vele gond.

Amit nem szeretek a "meleg világban" az az ismerkedés. Kicsit egy alvilági húspiachoz tudnám hasonlítani az egyes társkeresőket.

Viszont amihez van egy elég erős véleményem az az ahogy kezeli a kormány az LMBTQ embereket és a jogaikat.

Röviden és tömören, undorító.

Az, hogy a melegeket a pedofilokhoz hasonlítja, az meg egyenesen sértő. És az ostobaságukról árulkodik. Mert ez még azóta is vicc tárgya a heterók körében. Legalábbis a személyes tapasztalataim alapján. De ezt bővebben is ki tudnám fejteni, de ezzel kapcsolatban azthiszem mindenkinek megvan a maga véleménye, aki érintett.

18f

2022. jún. 11. 13:11
 3/13 anonim ***** válasza:
18%
A véleményem negativ. nagyon is. Nem vagyok semmi ellenes. 30as biszex pasi vagyok. Imádom a puncit, de szeretek fszt szopni is és azt is ha engem tömnek meg, szeretek travi lánnyal kefélni is, de ez az lmbt egy hatalmas fszság lett. Minenhol erőltetik a dolgot, bele akarják nevelni az emberekbe a bziságot, a kötelező mindenáron elfogadást, erőltetik, erőltetik mindin olyan helyen ahol nem kéne, ahol nincs rá szükség. hergelik a nép egy részét vele. persze kelle egy bizonyos szintű elfogadás de ennek semmi értelme, hogy minden szivárványos lassan és mindenhol kell legalább egy melegnek, egy leszbinek és egy travinak lenni. Had döntse már el mindenki maga, hogy mit akar nézni, elfogadni, szeretni stb anélkül, hogy kéretlen nyomnák az arcba a szöveget h ha nem vagy ultra nagy elfogadó akkor egy világi nagy rohadék vagy... túlzások túlzások határán..
2022. jún. 11. 13:11
 4/13 A kérdező kommentje:
Az LMBTQ mozgalomra gondoltam, nem az LMBTQ emberekre.
2022. jún. 11. 13:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy egy betűszó és csak a média és a nagyvállalatok fújták fel a dolgot, az emberek meg rákaptak.

De ha még ugy vesszük hogy egy csoportosulás, akkor sem feltétlen kellene rosszra gondolni. Nem több ez mint annyi, hogy a magukat másnak érzö emberek szeretnének valahova tartozni ami nem rossz dolog szereintem. Mindenki akar valahova tartozni, lehetöleg olyanok közé akik hozzá hasonlóak. Alapvetöen számonra nem volna ez más mint az hogy valaki magyarnak, vagy rockernek, vagy otakunak, stb-nek vallja magát. Ebben az egész dologban annyi a más hogy a szexhez van köze, az meg olyan tabu még most 2022 ben is, hogy az emberek megbolondulnak tőle.

2022. jún. 11. 13:32
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

Az LMBTQ emberekről és a mozgalomról is inkább semleges vagy kicsit pozitív véleményem van.

Annak örülök hogy kezd egyre elfogadottabbá válni és hogy kevesebb a diszkrimináció mint mondjuk 30+ éve, szerintem senki sem érdemel hátrányos megkülönböztetést a nemi irányultsága miatt.

Másik részről semleges a véleményem, mert azon kívül hogy vannak ilyen ismerőseim nincs sok közöm a mozgalomhoz, de engem nem nagyon zavar a Pride se például.

2022. jún. 11. 13:33
 7/13 anonim ***** válasza:
79%

Jajj de jóó! Megint itt van egy tonna ember, aki egyszerre sík hülye, mert egyrészt nem tudja magáról, hogyha biszex/meleg az azt jelenti, hogy ő is tagja LMBTQ-nak, hiszen nolám benne van a rövidítésben a szexualitása, másrészt meg bedőlt a kormány riogató propagandájának, miszerint az LMBTQ valami háttérben megbújó erkölcstelen szörnyeteg. Csak gyűlöletet akarnak kelteni az emberekben, és annyira elszomorító, hogy sokan saját magukat is ennyire gyűlölik.

Annyira szánalmasan ostobák itt sokan és hihetetlenül fel tud húzni, hogy még a nem heterók között is vannak ilyenek, akik ennyire utálják saját magukat... Ez az internalized homophobia, fogalmam sincs hogy mondják magyarul, de az a lényege, hogy az ember annak ellenére, hogy LMBTQ-tag, homofób módon viselkedik.

Elmondom mégegyszer és mostmár utoljára: AZ LMBTQ NEM EGY SZEKTA, AHOL AZ EMBEREK A TÁRSADALOM ""NORMÁLIS"" TAGJAIT SZÁNDÉKOSAN MEGBOTRÁNKOZTATJÁK, HANEM AZ LMBTQ EGY GYŰJTŐNÉV, EGY RÖVIDÍTÉS, MELY MAGÁBA FOGLALJA A LESZBIKUS, MELEG, BISZEXUÁLIS, TRANSZNEMŰ, ÉS QUEER EMBEREKET!!! Ugyanolyan gyűjtőnév, mint az magyarok, a keresztények, vagy éppen a nyugdíjasok. De ennek láttán hogy 5 nagybetű egymás mellé mert kerülni, a retardált, demagóg, maradi emberek már egyből valami olyat képzelnek az egészbe, aminek semmi köze sincs hozzá.

2022. jún. 11. 14:44
 8/13 anonim ***** válasza:
2022. jún. 11. 15:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egy zenekar, de nem is egy egységes világszervezet mint a Vöröskereszt. Vannak LMBTQ emberekért tevékenykedő szervezetek, újságok, alapítvány, weboldal, kultúrális szerveződés stb.. Van barzil , kanadai, svéd, német, hazai stb... több is gondolom. Biztos mindegyik másképp teszi a dolgát, melyiket kéne véleményezni?
2022. jún. 11. 15:24
 10/13 -remete- ***** válasza:
100%
A mozgalom ahogy részt veszek benne támogato szülőként. Egy dologot szeretne. Ugyanazt a szabad jogot ami a heteroszexuális embereknek. Aki azt gondolja ezt lehet nevelni az nettó ostoba. Fontos, hogy a társadalom láthassa semmi extra dologgal nem jár ez a fajta másság. Max fura lehet pl pucc királY vagy kiralynő az utcán. De egy pláza cica sem extrább tőlük.
2022. jún. 11. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!