Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a VÉLEMÉNYED a Pécsi prideról?
Kultúráltan fogalmazd meg!
Én támogatom a melegeket és szerintem jó dolog, hogy más helyen is csinálnak prideot és nem csak Budapesten van.
Nem tudom, hogy hogy zajlott le, nem tudom hogy hányan voltak, nem tudom hogy milyen volt a hangulat ott vagy hogy milyenek voltak az elhangzott beszédek, így konkrétan nem tudok véleményt mondani róla. De egyetértek a kérdezővel. Minden ilyen kezdeményezés jó és szükséges ma Mo-on, amíg ilyen alja törvények születhetnek a fehér házban. Bátraké a szerencse! Hajrá Pécs, hajrá pécsi melegek! Veletek vagyunk!!! És köszönjük nektek a bátorságotokat és a kiállásotokat! :)
Remélem ettől a kezdeményezéstől még több nagyváros erőre kap és csatlakozik a jövőben.
Csak azok, akik be vannak zárva a saját maguk kis börtönébe.
2
Még nem volt szeptember 18 lesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!