Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vèlemènyetek a melegekről, ami most megy a világban?
4-es vagyok. Vonatkozik ez mindenkire. A 2 emberre tartozó dolgok maradjanak is úgy.
#5 egy csók az utcán azért nagyon messze van attól, hogy félmeztelenül vonaglok egy felvonuláson és kikérem magamnak, hogy nekem jár a tisztelet/elfogadás, csak mert meleg vagyok...
Az a probléma, hogy mind a két oldal tele van idiótákkal és ezek a leghangosabbak... Ráadásul pont miattuk szar a helyzet. De ez általánosan jellemző az egész világra, akármilyen társadalmat megosztó kérdésről van szó.
Biblia?
Eljön a világ vége mikor nem tudsz megkülönböztetni hátulról egy nőt vagy férfit.
Én előlről se tudok, vannak akár bácsik tehát nem fiatalokról beszélek akik soha nem borotválkoztak mert nincs arcszőrük, az irodalom tanárnőm meg borotválkozott.
Politika?
Tegnap este kapcsolgattam a tv és ott tudtam meg hogy a homoszexuálisok akarják a heteró gyerekeket felvilágosítani a szexről már óvodás korban és mind Soros Bérenc. Nem tudtam róla, de kinek adjam a Bankszámla számom várom az utalást elmaradtak pár hónappal.
Orbán Viktor egy beteg üldözésmánias ember aki egyre jobban hasonlít arra a német kis emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!