Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a VÉLEMÉNYED a Pécsi prideról?
Kultúráltan fogalmazd meg!
Én támogatom a melegeket és szerintem jó dolog, hogy más helyen is csinálnak prideot és nem csak Budapesten van.
Én azt mondom, hogy nincs baj vele. De egyet kérek, biselkedjenek a felvonulo emberek normálisan. Ne félpucéran, haspoloban meg mittomén mibe vonuljanak közben egymás torkába lenyomva a nyelvüket.
Én biszex vagyok, szeretném ha emiatt nem bélyegeznének meg mert azon kivül hogy a pasik is bejönnek ugyan ugy élem az életem mint egy hetero. Épp ez volna a lényege a dolog ak, hogy megmutassuk hogy mi sem vagyunk olyan mások. De mi meg az ilyen felvonulásokon? A magamutogatás. Ennek kellene véget vetni. Mért nem lehet hltköznapi ruhában, hétköznapi modon felvonulni mindeféle polgárpukkasztás nélkül?
"Épp ez volna a lényege a dolog ak, hogy megmutassuk hogy mi sem vagyunk olyan mások. De mi meg az ilyen felvonulásokon? A magamutogatás. Ennek kellene véget vetni."
Na, akkor nézzünk néhány képet pl. a Szigetről vagy a Soundról:
Van még kérdés????????????
Oké, de ez szerinted rendben van? Ezekröl is ugyan ugy megvan a véleménye a nagy többségnek. Azért mert máshol is vannak ilyenek nem jelenti azt hogy akkor rendben van minden és mi is csináljuk.
Mindig az extrémitások miatt fognak kiakadbi az emberek. Ha ezt kihagyná a pride, akkor mive tudnának belekötni? Abba hogy egy rakés hétközanpi ruhás férfi/nö felvonul? Nem lenne ekkora a hirértéke a dolognak.
Persze ez a felvonulóknak nem tetszene (tisztelet a kivételnek).
"Oké, de ez szerinted rendben van? Ezekröl is ugyan ugy megvan a véleménye a nagy többségnek."
És? Számon kéri rajtuk valaki évről évre, hogy nem kéne így viselkedni??? Felháborodnak rajta minden évben nagy tömegek? Én nem látom kommentelők százait-ezreit, hogy kikérnék maguknak ezt a viselkedést pl. a Szigeten, a Soundon, a Volton, Orfűn, az EFOTT-on, Ozorán vagy bárhol. Csak a Pride-on. Ez nem kettős mérce szerinted?????????
A melegek, ha decemberben egy téli estén néma csendben vonulnának az utcán nagykabátban, akkor is lennének olyanok, akik megjegyzéseket tennének rájuk, hogy minek vonulgatnak itt ezek a bzik már megint, miért nem tudják otthon a négy fal között intézni a magánügyeiket.
Nekem ezzel az álszent, képmutató szemlélettel van a bajom:
Én úgy tudom hogy a pride egy demostráció, a többi pedig amit felsoroltál pedig fesztiválok. Szerintem a kettö nem egy kategória. Ha a pride mára egy bulivá minösült, akkor nem több mint a pár évvel ezelötti ice bucket challenge, aminek eredetileg volt is egy célja, de a végére már csak egy poén lett belőle.
De mindegy is, abban igazad van hogy mindig lesznek olyanok akik fujnak ránk, a kérdés az az hogy akkor is ennyien volnának ha kicsit kevésbé volna "extrém". Nem tudom, de ezt szerintem nem is fogjuk soha megtuni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!