Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért van annyi képnélküli Planetromeon, mert semmilyen nyomás nincs feléjük, hogy tegyenek ki képet?
Figyelt kérdés
Személy szerint a képnélkülieknek nem is válaszolok, sőt rájuk se kattintok. Úgy veszem, mintha nem is léteznének az illetők. Így harcolok a képnélküliség ellen, de sajnos mindhiába, mert ennek csak akkor lenne értelme, ha minden képpel rendelkező így tenne.
Miért van az, hogy a képpel rendelkezők többsége nem ezt csinálja, hanem elősegíti ezeknek az illetőknek, hogy kép nélkül is simán elboldoguljanak? (sőt szerintem könnyebben boldogulnak, mint a képpel rendelkezők)
2022. ápr. 16. 12:36
21/22 anonim válasza:
20-as:
Meg a koruk.
Van aki 10 éve ugyanannyi idős :D
És akkor még nem beszéltem a fiatalos 50 évesekről, akik nem az 50-es éveik elején vannak, hanem már a legvégén :D
22/22 -remete- válasza:
Engem nem érdekel ha ismi meglat. Vajh mit tehet? Megzsarol? Az büncselekmény. Lekell szopjam? Huhaaaa mekkora móka lenne. Idősebb vagy nem epp az esetem elhajtom a francba. Megerőszakolna? Nos abból is neki lehet baja mert van az karó amivel elverem pláne ha az ismerősöm. Tudom hol lakik. Munkahelyen megzsarol? Oszt meeert? Miertelme van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!