Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő meleg fiú vagyok, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 20 éves vagyok, kezdő meleg fiú. Igazi férfival még nem voltam, de már nagyon vágyok rá. Itthon van műpélóm, azzal szoktam el lenni, viszont ha tövig bemegy, akkor nyomó érzést szoktam érezni a hasamnál, ez mitől lehet? [homofóbok jelentve lesznek]2019. júl. 21. 12:47
1/4 anonim válasza:
(hogy jelented a gomb nélkül?)
Az a csavarodó bél, így lehet szép sérülést okozni magadnak.
2/4 anonim válasza:
sehogy se jó az ... sőt elég durva ha már ilyet érzel.
keress igazi fiút, ennek nem lesz jó vége így.
3/4 anonim válasza:
Túl gyorsan akarsz túl sokat befogadni és ez ehhez vezet.
Tapasztalat nélkül lassan kell mindent csinálni és nem kapkodni.Partnerrel ugyanez,nincs fájdalmasabb egy előkészítés nélküli behatolásnál.
4/4 anonim válasza:
Keress egy olyan tancélos ábrát, amin jól látszanak a hasi szervek és a vastagbél kanyarodása is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!