Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kezdő domnak tudnátok segíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő domnak tudnátok segíteni (sub-dom téma)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

23 éves full aktív srác vagyok, és mostanában eléggé elkezdett izgatni a sub-dom szerep/kapcsolat (nyilván én lennék a dom). Nagyon felizgat a gondolata, hogy van egy subom akivel bármit megtehetek (nyilván a józan ész határán belül) . De őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mit hogy kellene csinálni. (értsd jól) Tudnátok adni ebben a témában pár tanácsot?

Leginkább olyanoktól várnék tanácsot, akik élvezik az ilyen dolgot, és akár ebben is élnek, mindegy hogy subként vagy domként.

Köszi😁

2019. márc. 21. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egymásra kell hangolódnotok. És nem, nem tehetsz meg bármit, csak olyat, amibe belemegy és folyamatosan jobban izgatja mint amennyire fáj vagy amennyire megalázó.
2019. márc. 21. 20:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen,ezért is írtam azt, hogy nyilván a józan ész keretein belül.
2019. márc. 21. 22:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fontos a kölcsönös bizalom kialakulása. Az, hogy a sub fél ne féljen mikor veled van, hanem rád merje bízni magát. Fontos, hogy elfogadjon téged, hogy fel tudjon nézni rád, ha nem alakul ki ez a tisztelet, akkor nem fog működni a dolog és nem fogja eltűrni, hogy te parancsolsz neki, hanem kb ki fog nevetni.

Szerintem az is fontos, hogy folyamatosan tágítsd a határokat, ne csapj egyből a közepébe.

Először azt kellene eldönteni, hogy ezt egy szexuális játekként játékként akarod csinálni, vagy ilyen felállásban szeretnél élni is mert mindkettőre van példa és szerintem utóbbi esetben még nehezebb partnert találni.

Amúgy kevés a jó dom, ha belecsapsz igyekezz az lenni! 😀

2019. márc. 22. 01:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Arra készülj, hogy a legtöbb slave kb előtte nap meggondolja magát. Ha gondolod szívesen dumálok veled. Én nem érzem jó domnak magam mégis vannak visszajáró tini srácok akiknek mégis valamiért én vagyok a jó. Pedig igyekszem csak meg kell érezni mikor mire vágynak és ez nehéz...
2019. márc. 22. 15:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Azt kihagytam, hogy persze az se jó ha úgy érzik érdekel mit akarnak. Mert azt is élvezi a legtöbb slave, amikor lesz-rom mit akar és mit nem ha én akarom. Amúgy az is jó érzés.
2019. márc. 22. 16:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

En lennek a subod

32 F

2019. ápr. 9. 08:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ok egy kezdő sub akkor itt vagyok :) Nekem okés lenne, mert egy komoly domtól én tartanék valamiért.
2019. ápr. 9. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!