Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő domnak tudnátok segíteni (sub-dom téma)?
Sziasztok!
23 éves full aktív srác vagyok, és mostanában eléggé elkezdett izgatni a sub-dom szerep/kapcsolat (nyilván én lennék a dom). Nagyon felizgat a gondolata, hogy van egy subom akivel bármit megtehetek (nyilván a józan ész határán belül) . De őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mit hogy kellene csinálni. (értsd jól) Tudnátok adni ebben a témában pár tanácsot?
Leginkább olyanoktól várnék tanácsot, akik élvezik az ilyen dolgot, és akár ebben is élnek, mindegy hogy subként vagy domként.
Köszi😁
Szerintem fontos a kölcsönös bizalom kialakulása. Az, hogy a sub fél ne féljen mikor veled van, hanem rád merje bízni magát. Fontos, hogy elfogadjon téged, hogy fel tudjon nézni rád, ha nem alakul ki ez a tisztelet, akkor nem fog működni a dolog és nem fogja eltűrni, hogy te parancsolsz neki, hanem kb ki fog nevetni.
Szerintem az is fontos, hogy folyamatosan tágítsd a határokat, ne csapj egyből a közepébe.
Először azt kellene eldönteni, hogy ezt egy szexuális játekként játékként akarod csinálni, vagy ilyen felállásban szeretnél élni is mert mindkettőre van példa és szerintem utóbbi esetben még nehezebb partnert találni.
Amúgy kevés a jó dom, ha belecsapsz igyekezz az lenni! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!