Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok magamnak fiút, ha nem is vonzódom a fiúkhoz? (meleg téma)
Ez egy elég bonyolult kérdés lesz...
18 éves vagyok és legalább 4-5 éve már, hogy először megfogalmazódott bennem, hogy talán a fiúk jobban érdekelnek, mint a lányok. Igazából azóta már szinte 90%-ban CSAK férfiakkal tudom elképzelni magam. Tehát szexuálisan és párkapcsolati téren egyaránt. Időnként bűntudatom van emiatt és próbálom erőltetni a lányokkal kapcsolatos fantáziáimat, de legtöbbször már nem megy... Sokkal-sokkal természetesebbnek és vonzóbbnak tűnik a fejemben egy fiúval lévő kapcsolatom, mint egy lánnyal.
Ráadásul a feminin oldalam is nagyon-nagyon erős, és a legtöbb lány nem hiszem, hogy vonzónak találna engem, mint "pasit", a sok csajos szokásommal és egyéb nőies dolgaimmal együtt, elnyomni ezeket pedig már lehetetlen.
Ez eddig tök egyértelmű, de van egy probléma.
A bajom az, hogy attól függetlenül, hogy mi van a fejemben, a valóságban teljesen más a helyzet. Tehát nem tudok "úgy" nézni a férfiakra például az utcán vagy akárhol, viszont a nőket automatikusan megnézem és bár tudom, hogy szinte csak esztétikailag tetszenek, mégsem tudok "váltani". SOHA nem éreztem még vonzalmat fiú ismerőseim/barátaim iránt, lányok iránt viszont igen, de velük pedig eddig SOHA nem jött össze semmi, nyilván azért, mert mindig rájöttem, hogy egyszerűen nem valóak nekem és a vonzalom többnyire néhány perc/óra ismerkedés után eltűnik, hamar kiábrándulok a lányokból. De ha ezt tudom, akkor miért nem tudok a valódi (tehát nem azokra gondolok, akik a fantáziámban vannak) fiúkra "úgy" tekinteni, ahogy szeretnék és ahogy "kellene"?
Nagyon zavaros már ez a dolog, de szeretnék végre kiigazodni magamon... Mit javasoltok mit tegyek? Jelenleg arra gondolok, hogy talán fiúkkal kellene ismerkednem, szépen lassan, és akkor rájönnék, hogy mit is akarok?
Tudod az is lehet, hogy kis mértékben biszex vagy, 80/20 a férfiak javára. Velem legalábbis ez volt, ezért gyakran örlődtem és bizonytalankodtam.
Nem akartam meleg lenni, és ezért elég sokat szorongtam és elnyomtam magamban.
Miután aztán elfogadtam magam, jobban kiteljesedett a meleg oldalam is és azóta már rendben vagyok. De, hogy mi van veled, azt csak te tudhatod, az én véleményem csak egy nézőpont.
Igazából még aszexuális is lehetsz...
Nem mondanálak melegnek, inkább olyan biszexnek, aki jobban vonzódik a saját neméhez, mint a másikhoz.
Próbálj meg fiúkkal is ismerkedni, és úgy tekinteni rájuk, mint lehetséges partnerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!