Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora tabu a társadalmunkban az LMBTQI+ téma?
#3/5: kiket gyalázó?! Az a szabadságról és önfelvállalásról szól. Egyszer menj el és nézd meg, ne a szenny gyűlöletmédiából butítsd magad. Ha zavar a 35°C-ban pár félmeztelen férfitest, akkor meg simán egy öntagadó látens meleg vagy.
#4-es: az ilyen sötétekre, mint te, pláne nem :)
Nem degradáltam. Azt jeleztem, hogy lene tabu, ha van erre lehetősége.
Vajon gyalázza-e a vallásosokat, ha papnak öltözve imitál nemi aktust a kamionos táncos. (hm, melyik szavakkal degradáltam?...)
A legjobb, hogy az, aki vallásos, azt lehet hitében és meggyőződésében sarazni, de ha szóvá teszem, hogy a felvonulás sért, akkor középkori agymosott vagyok. Ellenben el kell viselnem, mert az a haladó eszme. Ti miként vagytok haladóak, elfogadóak, ha képtelenek vagytok a vallásosságot tolerálni?
Nos, ezért vagytok képmutatóak.
Időpont ma 13:04
Vajon gyalázza e az LMBTQ közösséget az, amikor nem tekintik őket családnak, nem házasodhatnak, és nem fogadhatnak örökbe gyereket? A természet törvényeivel nem tud egyetlen nagymagyar kormányzat sem szembemenni. Melegek voltak, vannak és lesznek is. Az, hogy ez tabutémává vált, egy dolog, a természetet a legkevésbé sem érdekli. Nosza, nem tudnak gyereket nemzeni közvetlenül. Ez probléma a XXI. században? Bármely más módon meg lehetne ezt oldani, csak jobb a fejünket a Bibliaírók seggébe dugni, és fennhangon hirdetni, hogy micsoda erkölcsös létformák vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!