Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit tennétek ilyen helyzetb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Szexuális nyomás, szorongás?

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm 5 évig, előtte nem volt senkim. Most szakítottunk, viszont az a baj, hogy neki vaginizmusa volt, így teljesen tapasztalatlan vagyok behatolás terén, ráadásul elég nagy a péniszem, nem jó rá a sima drogériában kapható condom. Így elég nagy szexuális nyomás van rajtam, hogy fel fogok sülni az ágyban egy új lánynál, ami sajnos meg is történt. Randizgatom egy lánnyal, és a harmadik találkozókor nálla aludtam. De bénáztam, és elmondtam neki mindent. Azt mondta, nagyon csodálkozik, mert a csók, és az orális kényeztetés nagyon jól ment. Ráadásul nem volt nálla csak kicsi óvszer, így tök komikus volt az egész... Kicsit durván elment az önbizalmam. De nem akarja abbahagyni a lány a randizást, szóval ez pozitívum, viszont azóta nem mertem közeledni (1 randi volt azóta még).

Ti mit csinálnátok a helyemben? Kivagyok ettől teljesen, szorongok.

24/F

2018. nov. 19. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem értem a problémát
2018. nov. 19. 16:26
 2/6 A kérdező kommentje:
A probléma az, hogy félek, hiába próbálkozom majd, mindig szorongani fogok behatolás előtt, így nem fog sikerülni soha senkivel, és mindenki el fog emiatt hagyni.... oké nem történt meg még, de na. Félek simán, meg ezen kattogok
2018. nov. 19. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

és hogy bírtad ezt 5 évig? de most komolyan?

amugy ne félj, nem lesz semmi gond. ha ez segít menj el prostihoz párszor és akkor tuti nem égsz be.

2018. nov. 19. 16:38
 4/6 A kérdező kommentje:
hát úgy, hogy volt közöttünk szexuális kapcsolat, csak behatolás nem... és beletörődtem ebbe mert szerettem. de ami volt az nagyon jó volt mindkettőnknek, és nem is volt ritkán
2018. nov. 19. 16:39
 5/6 A kérdező kommentje:
például szerintem sok fiú arról álmodozik, hogy a barátnője jól le*opja... na nekem csak ez volt. így bírtam.
2018. nov. 19. 16:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem semmi h 5 évig bírtad szex nélkül a barátnőd mellett.. Le a kalappal, nem minden pasi csinálná meg ezt csak azért mert szereti.

Próbálj nem gondolni rá, és ne szorongj, nézzd a pozitív oldalát... végre szexelhetsz és megmutathatod a csajnak h nem csak a csókban, és az orálban vagy jó.

2018. nov. 19. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!