Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Szexuális nyomás, szorongás?
Volt egy barátnőm 5 évig, előtte nem volt senkim. Most szakítottunk, viszont az a baj, hogy neki vaginizmusa volt, így teljesen tapasztalatlan vagyok behatolás terén, ráadásul elég nagy a péniszem, nem jó rá a sima drogériában kapható condom. Így elég nagy szexuális nyomás van rajtam, hogy fel fogok sülni az ágyban egy új lánynál, ami sajnos meg is történt. Randizgatom egy lánnyal, és a harmadik találkozókor nálla aludtam. De bénáztam, és elmondtam neki mindent. Azt mondta, nagyon csodálkozik, mert a csók, és az orális kényeztetés nagyon jól ment. Ráadásul nem volt nálla csak kicsi óvszer, így tök komikus volt az egész... Kicsit durván elment az önbizalmam. De nem akarja abbahagyni a lány a randizást, szóval ez pozitívum, viszont azóta nem mertem közeledni (1 randi volt azóta még).
Ti mit csinálnátok a helyemben? Kivagyok ettől teljesen, szorongok.
24/F
és hogy bírtad ezt 5 évig? de most komolyan?
amugy ne félj, nem lesz semmi gond. ha ez segít menj el prostihoz párszor és akkor tuti nem égsz be.
Nem semmi h 5 évig bírtad szex nélkül a barátnőd mellett.. Le a kalappal, nem minden pasi csinálná meg ezt csak azért mert szereti.
Próbálj nem gondolni rá, és ne szorongj, nézzd a pozitív oldalát... végre szexelhetsz és megmutathatod a csajnak h nem csak a csókban, és az orálban vagy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!