Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért van annyi képnélküli Planetromeon, mert semmilyen nyomás nincs feléjük, hogy tegyenek ki képet?
Személy szerint a képnélkülieknek nem is válaszolok, sőt rájuk se kattintok. Úgy veszem, mintha nem is léteznének az illetők. Így harcolok a képnélküliség ellen, de sajnos mindhiába, mert ennek csak akkor lenne értelme, ha minden képpel rendelkező így tenne.
Miért van az, hogy a képpel rendelkezők többsége nem ezt csinálja, hanem elősegíti ezeknek az illetőknek, hogy kép nélkül is simán elboldoguljanak? (sőt szerintem könnyebben boldogulnak, mint a képpel rendelkezők)
A válaszomból kikövetkeztethetted: nincs nyomás, legalábbis rajtam nem, aztán mások vagy megerősítenek vagy megcáfolnak.
Nyilván ha a kötelező olvasmányok helyett az ember félsoros insta uziket olvas, úgy nehéz szöveget értelmezni.
No mindegy, adok egy olyan színvonalú választ, amelyet vélhetően megértesz:
IGEN
Olyan világot élünk, ahol sokan nem szívesen vállalják fel a másságukat, még hasonló cipőben járó személyek előtt sem, én pedig ezt tolerálom.
Beszélgetésébe elegyedek kép nélküliekkel, meggyőződöm róla, hogy elég intelligensek-e, illetve kérek némi adatot, hogy nagyjából megfelelnek-e az elképzeléseimnek.
Természetesen rövid úton belül én is szeretnék képet látni az illetőről - ha ez nincs meg, vagy nem jön be, elköszönök.
Emellett persze képeseknek is írok, de ott annyival könnyebb a dolgom, hogy látom a srácot, így ha nem jön be, eleve nem is kezdeményezek.
"Olyan világot élünk, ahol sokan nem szívesen vállalják fel a másságukat"
Igen, magam se szívesen vállalom fel még a család előtt se. Éppen ezért tartom arcátlanságnak, hogy míg én vállalom a kockázatot, próbálom minél jobb hellyé tenni a romeot, addig ők ülnek a kényelmes inkognitójukban, és teszik tönkre az egész közösséget.
"Természetesen rövid úton belül én is szeretnék képet látni az illetőről - ha ez nincs meg, vagy nem jön be, elköszönök."
És ha jön kép, de nem tetszik az illető? Akkor megintcsak rád hárul a feladat, hogy visszautasítsd őt. Neki SEMEKKORA munkába nem kerül az, hogy a neki nem tetszőkre nem ír rá. Ellenben neked elnézést kell kérned, meg sajnálkoznod, amiért nem jön be a másik.
Teljesen igaza van a kérdezőnek, a képnélküliek egytől egyig társadalmi életre képtelen emberek.
Egyetlen képnélkülivel beszéltem a héten, és idáig jutottunk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!