Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Azért van annyi képnélküli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért van annyi képnélküli Planetromeon, mert semmilyen nyomás nincs feléjük, hogy tegyenek ki képet?

Figyelt kérdés

Személy szerint a képnélkülieknek nem is válaszolok, sőt rájuk se kattintok. Úgy veszem, mintha nem is léteznének az illetők. Így harcolok a képnélküliség ellen, de sajnos mindhiába, mert ennek csak akkor lenne értelme, ha minden képpel rendelkező így tenne.

Miért van az, hogy a képpel rendelkezők többsége nem ezt csinálja, hanem elősegíti ezeknek az illetőknek, hogy kép nélkül is simán elboldoguljanak? (sőt szerintem könnyebben boldogulnak, mint a képpel rendelkezők)

2022. ápr. 16. 12:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%
Nem rakok ki képet mivel nem azt várom, hogy rám találjanak. Én válogatok és akinek írok esetleg képpel kezdek.
2022. ápr. 16. 16:26
 12/22 anonim ***** válasza:
92%
Nem vagyok fenn, mert úgy érzem KÉPTELENSÉG, ami ott megy. - ezt nem tudtam kihagyni. Elnézést kérek mindenkitől. :)
2022. ápr. 16. 17:05
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
Én kép nélkülire nem írok rá, ha ír akkor az az első hogy képet kérek tőle. Ha nem küld, akkor lezárom. Nem várom el mindenkitől, hogy legyen publikus arcképe, de azt igen, hogy legalább privátban tiszteljen meg vele, ha már én egyébként nyíltan vállalom az arcomat. Miért nem várom el? Azért mert tudom sok fiatal jár hasonló cipőben, mint én anno, amikor regisztráltam akkor eléggé féltem felvállalni, féltem a lebukástól és idő volt amíg ezen túltettem magam. Ezt az indokot amúgy ilyen meglettebb férfiaknál már kevésbé tolerálom, mert azért 25-30 évesen nőjön már fel, álljon ki magáért, meg van egy olyan része is a dolognak, hogy vállaljunk felelősséget azért, hogy rajtunk is múlik milyen társadalomban, közösségben élünk, mutassuk azt, hogy ez igenis felvállalható arccal is, nem kell bujkálni, rettegni. Persze ez sokakat nem fog meghatni, mert csomó ember azért nem tesz ki képet, hogy folytathassa az eltűnős, hazug, kvázi prostituált életmódját, vagy mert "tilosban jár" a párja mellett stb.
2022. ápr. 16. 21:38
 14/22 anonim ***** válasza:
74%

"Személy szerint a képnélkülieknek nem is válaszolok, sőt rájuk se kattintok. Úgy veszem, mintha nem is léteznének az illetők."

Hidd el, hogy a képnélküli profilok közt is találni kincseket :)

Engem már sok kellemes meglepetés ért.

""Olyan világot élünk, ahol sokan nem szívesen vállalják fel a másságukat"

Igen, magam se szívesen vállalom fel még a család előtt se."

Azt ugye tudod, hogy ha képpel rendelkező profilod van, akkor ez másoknak úgy jön le, hogy te vállalod magad? És ha valaki komolyan tervez veled, akkor elvárja, hogy egy minimum számú ismerősöd előtt ne csak magadat vállald, hanem a kapcsolatod is? Mert én már estem ebbe a szituba, nem is egyszer.

"Éppen ezért tartom arcátlanságnak, hogy míg én vállalom a kockázatot, próbálom minél jobb hellyé tenni a romeot, addig ők ülnek a kényelmes inkognitójukban, és teszik tönkre az egész közösséget."

Az, hogy te vállalod magad, az a te személyes egyéni döntésed.

Ilyen alapon azok is oszthatnák neked az észt, akik nyiltan melegként élnek, te pedig nem vállalod magad, és így teszed tönkre az egész közösséget. Mert ugye van az, hogy vannak homofób emberek, de ha tudják, hogy a környezetükben is vannak melegek, akkor más megítélést kapnak. Ergo, ha te nem vállalod magad nyilvánosan, akkor te nem járulsz ezzel hozzá.

"És ha jön kép, de nem tetszik az illető? Akkor megintcsak rád hárul a feladat, hogy visszautasítsd őt. Neki SEMEKKORA munkába nem kerül az, hogy a neki nem tetszőkre nem ír rá. Ellenben neked elnézést kell kérned, meg sajnálkoznod, amiért nem jön be a másik."

Ez képpel rendelkező profiloknál is előfordul.

Nem egy olyan személlyel találkoztam aki máshogy nézett ki mint a képen. (Előnyösebb volt a kép, vagy előben volt rajta némi plussz kg, vagy a kép készülte óta eltelt legalább 5 év, stb.)

Én kép nélküli profillal vagyok fent.

Azért, mert nem egy húspiac része szeretnék lenni.

Másrészt ne a külső alapján válasszon, hanem a bemutatkozóm alapján, amit a 90% el sem olvas.

Ignorálom a Szia, mizu? És a szex most? üzeneteket is. Ahogy a farokszelfit küldözgetőket is.

De természetesen normális beszélgetés után cserélek képet.

Az, hogy nincs fent képem, nem jelenti azt, hogy kamus vagyok, sok képpel rendelkező profil is megbízhatatlan.

2022. ápr. 16. 23:56
 15/22 anonim ***** válasza:
93%

A kérdező vagyok, a másik profilom tiltották (a világnézetem miatt üldöznek).

Az utolsó bekezdésből jól lejött hogyan is gondolkozol a világról:

"Másrészt ne a külső alapján válasszon, hanem a bemutatkozóm alapján, amit a 90% el sem olvas."

Mi ne a külsőd alapján ítéljünk meg téged, de te egytől egyig olyanoknak írsz, akik külső alapján tetszenek. Akkor állítsd a keresőt a 100 kg feletti és 170 cm alatti kategóriára, majd ezek után játsszad el, hogy te a bemutatkozó alapján választasz.

2022. ápr. 17. 00:20
 16/22 anonim ***** válasza:
91%

Igen, ez tényleg egy valóságtól elrugaszkodott gondolat. Egy társkeresőn ne a külső alapján válasszon, hanem a bemutatkozás szerint. Mintha a fizikai vonzalom nem lenne része egy párkapcsolatnak. Lehet valakinek akármilyen szimpatikus a bemutatkozása, ha nem tetszik még kép alapján sem, akkor ugyanúgy vissza kell utasítsam, végső soron így is, úgy is kép alapján választ az ember, nem a bemutatkozószöveg lesz a perdöntő. Lehet szép a monológ, ha döcögős a párbeszéd, és még külsőre tetszik, akkor hiába az egész.

Most az milyen társkereső már, ahol mindenki bujkál. Tök érthető, hogy van akit zavar. Főleg egy grindren ahol látsz talán 100 embert előfizetés nélkül, és nem tudod beállítani, hogy kiszűrje a kép nélkülieket. Lehetne tök jó így is, csak a felének nincs képe, a maradék felének meg nem arcképe van kint. És ez még lehet kedvező becslés, mert most ahogy végigpörgettem szerintem több mint a felének nincs képe. Így aztán lehet ismerkedni. Egyedül a tinder ahol nem igazán vannak kép nélkül, mert ott úgy nem lehet labdába rúgni. Rómeót már nem nagyon használom, hébe-hóba felnézek, nekem úgy tűnik rengeteg ember elmenekült onnan főleg a korosztályomból.

2022. ápr. 17. 01:35
 17/22 Endura ***** válasza:
68%
Mi van azokkal akik raknak ki képet?Nagyrészük nem saját képet rak ki,vagy paprikáról kutyáról tájról stb raknak ki.Ennek van értelme?Külön fejezetet érdemelnének egy pszichológiai értekezésen az ilyen egyének.Ennél sokkal de sokkal jobbak,akik egyáltalán nem raknak ki semmit,de jól körülírják milyenek,milyen partnert keresnek és ha valóban szimpatikusak egymásnak akkor cserélnek képet.Átverős kamus képgyűjtögetőkkel van tele a Planet,akik aztán továbbküldik a képeket,mint saját kép és hitegetik a másikat.
2022. ápr. 17. 05:14
 18/22 anonim ***** válasza:
93%

Bírom mit össze tudnak izzadni a kép nélküliek, hogy megmagyarázzák nemhogy ez a jó, de egyenesen ez a legjobb megoldás :D

Mi van azokkal akik nem raknak ki arcképet, hanem csak minden másról? Az ugyanaz a kategória mint akinek nincs kint egyáltalán képe. Régen írtam is romeon, hogy pls legyen kint képed vagy küldjél első üzenetben; kép= jól látható arckép, nem 150 méterről, nem napszemüvegben, nem kiskutyás snapchat filterrel stb.

Én meg olyat max. egyet, kettőt láttam az évek alatt aki nem magáról rakott ki képet, hanem más emberek képeivel nyomukt mint a sajátja. Azt is romeon persze, és intim képeket kunyeráltak, vonzó férfiak képeivel. Mivel tiltom aki intim képet kér, olyan sok vizet nem zavartak. De amúgy kép nélküli profilok ezt még könnyebben eljátsszák, mert egyiknek ilyen képet küld, a másiknak meg már olyat.

“Ennél sokkal de sokkal jobbak,akik egyáltalán nem raknak ki semmit,de jól körülírják milyenek”

Haha, ilyet 18-19 évesen csináltunk és semmi értelme nem volt. Abba hogy magas, fekete hajú vagyok, arányos, atlétikus alkattal, barna mandulaszemekkel, nagy ajkakkal, enyhén elálló fülekkel pár millió különböző megjelenés belefér, semmire nem mész vele. Tetszik vagy sem, a kép alapján dől el.

Szerintem nincs annál kiábrándítóbb mint amikor egy meglett férfi azon hisztikézik egy társkeresőn, hogy jujj de mi lesz ha meglát valaki.

2022. ápr. 17. 11:10
 19/22 anonim ***** válasza:
93%

"Ennél sokkal de sokkal jobbak,akik egyáltalán nem raknak ki semmit,de jól körülírják milyenek"

Ennek a párja, amikor nekem kell leírnom, hogy milyen férfiak jönnek be, és ők attól függően méltóztatnak képet küldeni, hogy mit írok.

2022. ápr. 17. 11:25
 20/22 anonim ***** válasza:
72%
Az se jobb akiknek már kb 5 éve ugyan az a profilképük 😝
2022. ápr. 17. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!