Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan szállhatok ki ebből a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szállhatok ki ebből a szituból biztsonsággal?

Figyelt kérdés

Szóval kb 1 éve megismerkedtem egy sráccal. Kiderült, hogy neki is bi vágyai vannak. Aztán átjártam hozzá. Orálisan kényeztettük egymást. Aztán egyszer szóba került hogy van egy másik srác is akivel szokta. A srác eljött egyszer és hát lett szex. Izmos, tetovált, kissé bűnözői körben mozgó csávó. Aztán egy idő után úgy alakult, hogy ez a csávó rám írkált. Végül már csak vele taliztam. Na de szép lassan elmaradt, hogy ő kielégítsen engem illetve egy találkozón bár nem akartam megdugott. Ekkor ki akartam offolni. Azonban félek tőle. Így mikor agresszívan felhívott inkább elmentem újra és hagytam mindent. A lényeg, hogy kb 1 hónapja az van, hogy úgy kezel mintha az eszköze lennék. Ha parancsol mennem kell. Mikor szóltam, hogy ezt felejtse el eljött a lakásunkhoz és megvárt reggel. Majd az utcán fényes nappal adott pofont, ráncigált el a kocsiba. A kocsiban pedig közölte, hogy ha ő szól én jövök. Azóta naponta kell kb mennem. Én ezt nem akarom már. De félek, hisz szüleim nem tudják mi van meg senki. A srác meg elég agresszív és nem tudom ebből mi a kiút ami biztonságos is, de nagyon felkavar amit és ahogy tesz velem. Minden találkozó után kb kikészülök. 15-én pedig úgy érzem durván átlépett minden határt...

A haver aki által megismertem azt mondta, hogy érjem el, hogy ne kedveljen vagy ilyesmi, de nem tud mást ajánlani csak hogy vigyázzak magamra.

2022. márc. 18. 09:05
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Sikerült azóta leráznod?
2022. márc. 31. 01:34
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Szia, mi történt azóta? Sikerült lekoptatni azt a szemetet? :)
2022. ápr. 10. 12:12
 43/45 A kérdező kommentje:
Sok dolog történt azóta. A lényeg, hogy úgy tűnik nyugi van most.
2022. máj. 5. 12:37
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Örömmel hallom, komolyan aggódtam érted ismeretlenül is :D
2022. máj. 5. 13:51
 45/45 Béla211 ***** válasza:
100%
Örülök, hogy megoldotott a problémád.
2022. máj. 5. 14:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!