Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan szállhatok ki ebből a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szállhatok ki ebből a szituból biztsonsággal?

Figyelt kérdés

Szóval kb 1 éve megismerkedtem egy sráccal. Kiderült, hogy neki is bi vágyai vannak. Aztán átjártam hozzá. Orálisan kényeztettük egymást. Aztán egyszer szóba került hogy van egy másik srác is akivel szokta. A srác eljött egyszer és hát lett szex. Izmos, tetovált, kissé bűnözői körben mozgó csávó. Aztán egy idő után úgy alakult, hogy ez a csávó rám írkált. Végül már csak vele taliztam. Na de szép lassan elmaradt, hogy ő kielégítsen engem illetve egy találkozón bár nem akartam megdugott. Ekkor ki akartam offolni. Azonban félek tőle. Így mikor agresszívan felhívott inkább elmentem újra és hagytam mindent. A lényeg, hogy kb 1 hónapja az van, hogy úgy kezel mintha az eszköze lennék. Ha parancsol mennem kell. Mikor szóltam, hogy ezt felejtse el eljött a lakásunkhoz és megvárt reggel. Majd az utcán fényes nappal adott pofont, ráncigált el a kocsiba. A kocsiban pedig közölte, hogy ha ő szól én jövök. Azóta naponta kell kb mennem. Én ezt nem akarom már. De félek, hisz szüleim nem tudják mi van meg senki. A srác meg elég agresszív és nem tudom ebből mi a kiút ami biztonságos is, de nagyon felkavar amit és ahogy tesz velem. Minden találkozó után kb kikészülök. 15-én pedig úgy érzem durván átlépett minden határt...

A haver aki által megismertem azt mondta, hogy érjem el, hogy ne kedveljen vagy ilyesmi, de nem tud mást ajánlani csak hogy vigyázzak magamra.

2022. márc. 18. 09:05
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb lenne felkeress egy pszichológust aki ilyenekkel foglalkozik, vagy valami vonalat, ami ilyen bántalmazásokkal.
2022. márc. 18. 17:20
 32/45 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne hogy nem fogok elmenni ezeket elmesélni senkinek. Ez kizárt. Leírni más, de szóba ezt nem fogom elmesélni. Ez fix. Ma azért sokat agyaltam, hogy mennyiben vagyok ebben hibás, hisz eleinte nagyon szerettem a sráccal lenni. Mikor még ő is kielégített. Nagyon szerettem ahogy csinálta. Ahogy smárolt, ahogy kezelt. Csak onnan lett rossz mikor ez megváltozott. Azok az idők nagyon jók voltak. Kicsit most eszembe jutott az, hogy vannak olyan bántalmazó kapcsolatok ahol a nő nem hagyja el a pasit ha veri se, mert mindig reméli jobb lesz. Picit ezen mentem át én is. A 15-i lépése volt a pont ahol minden jó eltűnt.
2022. márc. 18. 17:41
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes tanácsokat adni most már senkinek.

Saját magát kezdi hibáztatni a bántott srác, tipikus Stockholm szindróma.

Sajnos, eggyel több, aki így jár és így érez ...:(

2022. márc. 18. 17:44
 34/45 A kérdező kommentje:
Nem kezdtem el magam hibáztatni. Egy szóval se írtam ilyet. Ha lehet kérlek ne forgassuk ki a szavaim vagy ne tegyünk mögöttes tartalmat hozzá. ;)
2022. márc. 18. 17:46
 35/45 Béla211 ***** válasza:
100%
Ha ezeket a dolgokat gumi nélkül tette veled. Elkéne mened hív szürésre így is úgy is. Budapesten a Karolina uton van anonim hív vizsgálat a nevedet sem kell megadnod csak egy jel igét. Nekem is ez jutott eszembe, hogy mond, hogy hív + vagy.
2022. márc. 19. 08:24
 36/45 anonim ***** válasza:
81%

Ebből a kérdésből és egy másikból is az a tanulság, hogy sajnos nagyobb becsülete van a link, másokat kihasználó, megalázó,primitív srácoknak, akik ugye jól smárolnak, stb....mint azoknak, akik normálisan közelednének a másikhoz,tudnák szeretni,megbecsülni és kapcsolatot is elképzelnek.

De nem, mi félre vagyunk söpörve, kiröhögve,ha mégis összejön a kapcsolat, akkor megcsalva, átejtve..

Valami nagyon nem igazságos és kerek a világban...

Nem írtam még ilyet,de okádni való a meleg világ/is/.

2022. márc. 19. 10:11
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon durva, remélem kijutsz belőle. Róla tudja a környezete hogy meleg? Neki is lehet vesztenivalója.
2022. márc. 20. 00:24
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Ja és esetleg a barátaidhoz fordulhatnál. Tudom hogy ők se tudják, én se mondtam el senkinek a környezetemben a hajlamaimat a közelmúltig, most 24 évesen beszéltem a közeli barátaimnak a biszexualitásomról, és jó volt hogy valakikkel ezt is meg tudtam beszélni, még ha a családommal lehetetlen is. Mielőbbi kiutat :)
2022. márc. 20. 00:29
 39/45 A kérdező kommentje:

A 37-es kommentjét köszi. Jó ötlet. A többi kedves szót is.

A HIV teszt is jó ötlet és jogos.

2022. márc. 20. 09:03
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
37-es vagyok, a HIV tesztet csináltasd meg, de arra figyelj, hogy 4 hét után mutatható ki egy esetleges fertőződés. Bár nem hiszem, hogy elkaptál valamit, viszonylag ritka betegség ez itthon. Ha negatív teszted lesz, akkor is előadhatod, hogy pozitív, de azt meggyőzően kell, nyilván összeomlik az ember, ha valódi pozitív eredményt kap. Szerintem ha 24 éves vagy, már fordulhatsz a rendőrséghez anélkül, hogy a hatóságon kívül bárki is tudjon az esetről, hiszen ennyi idősen már hivatalosan sincs semmi köze az ügyeidhez a családodnak.
2022. márc. 20. 12:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!