Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan szállhatok ki ebből a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szállhatok ki ebből a szituból biztsonsággal?

Figyelt kérdés

Szóval kb 1 éve megismerkedtem egy sráccal. Kiderült, hogy neki is bi vágyai vannak. Aztán átjártam hozzá. Orálisan kényeztettük egymást. Aztán egyszer szóba került hogy van egy másik srác is akivel szokta. A srác eljött egyszer és hát lett szex. Izmos, tetovált, kissé bűnözői körben mozgó csávó. Aztán egy idő után úgy alakult, hogy ez a csávó rám írkált. Végül már csak vele taliztam. Na de szép lassan elmaradt, hogy ő kielégítsen engem illetve egy találkozón bár nem akartam megdugott. Ekkor ki akartam offolni. Azonban félek tőle. Így mikor agresszívan felhívott inkább elmentem újra és hagytam mindent. A lényeg, hogy kb 1 hónapja az van, hogy úgy kezel mintha az eszköze lennék. Ha parancsol mennem kell. Mikor szóltam, hogy ezt felejtse el eljött a lakásunkhoz és megvárt reggel. Majd az utcán fényes nappal adott pofont, ráncigált el a kocsiba. A kocsiban pedig közölte, hogy ha ő szól én jövök. Azóta naponta kell kb mennem. Én ezt nem akarom már. De félek, hisz szüleim nem tudják mi van meg senki. A srác meg elég agresszív és nem tudom ebből mi a kiút ami biztonságos is, de nagyon felkavar amit és ahogy tesz velem. Minden találkozó után kb kikészülök. 15-én pedig úgy érzem durván átlépett minden határt...

A haver aki által megismertem azt mondta, hogy érjem el, hogy ne kedveljen vagy ilyesmi, de nem tud mást ajánlani csak hogy vigyázzak magamra.

2022. márc. 18. 09:05
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
98%
Sose kezdj roma sráccal, mert ez lesz...
2022. márc. 18. 09:07
 2/45 A kérdező kommentje:

Egy szóval se mondtam, hogy roma. De amúgy az.

Viszont tanácsot kérnék nem kioktatást.

2022. márc. 18. 09:08
 3/45 anonim ***** válasza:
100%
jarj kondiba 3 evig, aztan kitudod utni. jo munkahoz ido kell
2022. márc. 18. 09:10
 4/45 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg, hogy neked elég volt. Ha nem fogja fel, mondd hogy megy a feljelentés, aztán majd a böriben őt fogják kezelgetni.
2022. márc. 18. 09:12
 5/45 anonim ***** válasza:
100%
4: csak akkor nyilvanossa valik, hogy o annak a sracnak a kocsoge
2022. márc. 18. 09:13
 6/45 A kérdező kommentje:
Kaptam pár privit ami tanulságos... Nem fogok reagálni. Egyre igen. Hány évesek vagyunk. Én 24 a kigyúrt olyan 25 körül.
2022. márc. 18. 09:31
 7/45 anonim ***** válasza:
90%
ilyen sztorik nagyresze sokszor ongyilkossaggal vegzodik.. nemigaz hogy nem latja az a paraszt hogy mit okoz egy masik emberrel.. szurd combon vagy valami, mikor rangat a kocsiba, es mondd azt hogy elakart rabolni es nem ismered
2022. márc. 18. 09:39
 8/45 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt, hogy valamilyen súlyos betegséget kaptál el.
2022. márc. 18. 09:45
 9/45 anonim ***** válasza:
100%

Vedd fel telón ahogy fenyeget. Esetleg költözz el egy időre máshova ha tudsz. Sajnos vannak ilyen pszichopaták. Élvezik, hogy bármit megtehetnek.

Írod, hogy 15-én minden határt átlépett. Miért? Mit csinált?

2022. márc. 18. 09:46
 10/45 A kérdező kommentje:
15-én elhívta egy haverját. Előtte kellett kielégítenem és hagynom, hogy megtegyen bármit amit akar. Nem szeretném elmesélni miket tett, de nagyon megalázó volt. Ott el is sírtam magam többször. Ma is kellene vele találkoznom de már most ideges vagyok.
2022. márc. 18. 09:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!