Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg lennék? vagy mivan velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg lennék? vagy mivan velem?

Figyelt kérdés
van nekem egy legjobb barátom akivel gyakran játszottuk el, hogy melegek lennénk. az elején poénra vettük, de én most már úgy érzem, hogy tényleg szerelmes vagyok belé (ő nem érzi ugyan ezt) nem úgy, hogy mondjuk szeretkeznék vele csak mondjuk csókolózni vagy hasonlók. eddig mint ahogy azt már említettem gyakran csináltunk olyat viccből (vagyis akkor még az én részemről is viccből), hogy megfogtuk egymás kezét vagy arcra puszi, ölembe ült, nekem dőlt és megkért, hogy karoljam át és hasonlók. lányokra szoktam maszturbálni és más fiúra nem is tudok ilyen szemmel nézni mint erre a barátomra.

2022. márc. 9. 21:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
#10 Hasonlóra vágyok, de sehol senki😞
2022. márc. 10. 23:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Beszéljétek meg mindenképp, légy őszinte, hogy többet érzel, és ha nem gondolja komolyan, ne szórakozzon veled
2022. márc. 11. 15:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő biszex, és valamennyi hajlam lehet, hogy benned is van, de nem lát senki az érzéseidbe, hogy ez csak egy mély baráti köződés, vagy tényleg szerelem. Egyébként megszokott heterók közt is az ilyen viselkedés poénosan, de nagyn nehezen eldönthető pláne egy iyen helyzetben, hogy részéről ez mennyire komoly.
2022. márc. 11. 19:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok. Irigyellek
2022. márc. 16. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!