Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bi/meleg lennék ha egyszerűen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/meleg lennék ha egyszerűen izgat mekkora lehet és milyen 1-1 srác farka?

Figyelt kérdés
Tehát ha akarom tudni másoké mekkora, esetleg mennyi spermája jön, stb. Volt, hogy kiadtam magam csajnak hogy lássam haverom farkát pl. Tudom ez gáz, de akkor is érdekelt.
2021. márc. 11. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Hány éves vagy?
2021. márc. 11. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csakmert ha serdülő,akkor "Exhibicionista megnyilvánulások, leskelődés, meztelenre vetkőzés a tükör előtt, átmeneti homo-erotikus érzések a korszak normál lélektanához tartoznak."
2021. márc. 11. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát bujkálhat benned némi "hajlam", de attól függ miért akartad látni, mit éreztél közben, milyen érzetek rohantak meg. Ha szexuális izgalom, izgatottság akkor biz' nagyobb valószínűséggel biszexuális vagy.
2021. márc. 11. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is kíváncsi vagyok másokéra pedig aktív vagyok. De izgat. Sőt néha elképzelem egy-egy szexibb srácét. (Aki akar küldhet magáról :D) Na szóval a lényeg hogy emiatt ne érezd rosszul magad. Viszont ne csapj be másokat. NE ADD KI MAGAS MÁSNAK!
2021. márc. 11. 16:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már olyat csinálsz hogy nőnek adod ki magad azért hogy más farkát lásd, akkor igen, elég egyértelműen az vagy. És melegként mondom, hogy nagyon nem szép dolog átverni ilyennel senkit sem.
2021. márc. 11. 16:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam így kezdődött.
2021. márc. 11. 17:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Bi/meleg lennék...?"

Arról nem esett szó, hogy a csajokkal hogy állsz?

Pedig az is fontos lenne.

"Tehát ha akarom tudni másoké mekkora, esetleg mennyi spermája jön, stb."

Ezt már más ís írta hasonlóan.

Serdülőkorban gyakori a kíváncsiság, de ez addig terjed ki, hogy a fiúk kíváncsiak, hogy a haveroké, osztálytársé mekkora lehet, meg ott vannak azok a játékok, hogy közös masztinál ki élvez el előbb, kinek mennyi jön.

Ez még belefér a hetero kategóriába.

VISZONT!!! Ha más fiú farkának a látványa azt váltja ki belőled, hogy milyen érzés lenne megfogni, milyen érzés lenne bekapni, illetve nemi vágyat is érzel más pasik iránt, akár szexuálisan, akár romantikus vonzalmat, akkor biszex vagy, feltéve ha a csajok is érdekelnek szexuálisan.

Ha a csajok nem jönnek be, akkor meleg vagy.

2021. márc. 11. 19:39
 8/8 A kérdező kommentje:
27 vagyok!
2021. márc. 12. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!