Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg lennék? vagy mivan velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg lennék? vagy mivan velem?

Figyelt kérdés
van nekem egy legjobb barátom akivel gyakran játszottuk el, hogy melegek lennénk. az elején poénra vettük, de én most már úgy érzem, hogy tényleg szerelmes vagyok belé (ő nem érzi ugyan ezt) nem úgy, hogy mondjuk szeretkeznék vele csak mondjuk csókolózni vagy hasonlók. eddig mint ahogy azt már említettem gyakran csináltunk olyat viccből (vagyis akkor még az én részemről is viccből), hogy megfogtuk egymás kezét vagy arcra puszi, ölembe ült, nekem dőlt és megkért, hogy karoljam át és hasonlók. lányokra szoktam maszturbálni és más fiúra nem is tudok ilyen szemmel nézni mint erre a barátomra.

2022. márc. 9. 21:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
5%
Az vagy csőbu*zi lettél az évek alatt
2022. márc. 9. 21:34
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Tanulmányozd az oxitocin hormon biológiai hatását.
2022. márc. 9. 21:39
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Enyhe biszex beütés
2022. márc. 9. 21:43
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mégis ki találta ki, hogy ilyeneket játsszatok? Ő? Nem inkább az lenne a kérdés, hogy ő is a meleg-e? Fogta magát és az öledbe ült? Mit éreztél, nem izgatott? Hány évesek vagytok?
2022. márc. 9. 22:09
 5/14 anonim ***** válasza:
9%
A törlés előtt még odaírtad az életkorod 14 éves...
2022. márc. 9. 22:32
 6/14 A kérdező kommentje:
plusz infó. a haveromnak barátnője van viszont a barátnője is szereti ezt nézni amikor úgy mond "ratyiskodunk".a barátom ma ki is jelentette, hogy meg fog csókolni majd valamikor. ebből azt akartam kihozni, hogy most akkor ő vele is mi van? mert ezeknek a dolgoknak általában ő a kiötlője, de ezek ellenére ő azt mondja, hogy nem meleg.
2022. márc. 10. 14:46
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy a barátodban is van biszex hajlam . Hetero fiú nem csókol meg másik fiút. De ha úgy érzed szereted, használd ki amíg ilyen veled. Amúgy szerintem tovább is menne.

Fiatalokat én is így kezdtem egyik haverommal. Egymásra feküdtünk, úgy csináltunk mintha megerőszakolnánk egymást. Egész addig amíg egyszer érezte, hogy nekem fél állt. Utána jött, hogy csináljuk ruha nélkül is.

Aztán ebből a játékból 8 évem át tartó szexkapcsolat lett.

2022. márc. 10. 16:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Baratnoje vegignezi ahogy smaciztok?
2022. márc. 10. 21:23
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
#7 De jo lehetett😁
2022. márc. 10. 23:21
 10/14 anonim ***** válasza:
87%
Hol tudnék én is ilyen "heteró barátot" szerezni, akivel lehet csak úgy egymásra feküdni, ülni, stb? :D Csak nekem nem jutott?
2022. márc. 10. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!