Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg lennék? Néha eszembe jut a gondolat. Ez mi?
Csak nőkkel voltak kapcsolataim, szóval úgy válaszolom meg a kérdést.
Én is elég sokat fantáziáltam ezen, illetve,ha én szopnék vagy engem dugnának. Előbb-utóbb rávettem magam, mikor épp szingli voltam és megtörtént egy sráccal a netről. Tök jó volt, élveztem, de ennyi. Ez volt 1 éve és azóta nem volt se vele, se mással semmi hasonló. Nyílván senki sem tud róla. Megbántam? Nem. Vágyom rá? Néha. Lesz? Valószínüleg. Meleg vagyok? Nem. Biszex vagyok? Talán, de kit érdekel,ha mégis. Csak nőket tudnék szeretni és csak őket tudom megbámulni az utcán. Viszont szexuálisan kíváncsi és nagyon nyitott vagyok elég sok mindenre. Ne érezd rosszul magad emiatt. Fedezd fel a szexualitásod és aztán lesz valami. :) 21/F
A 2-es hozzászóló brutál jól megfogalmazta!
Ne parázz rá.(:
Sodródj az árral,aztán ennyi.
22
Elnyomhatod magadban, kivered a farkad és undorodsz a dologtól, majd legközelebb megint előjön a dolog.
Minél többször nyomod el magadban annál nagyobb lesz a vágy, egy idő után kiverheted akár napi 4-5x is, viszont csak azt veszed észre, hogy elélveztél, de nem elégültél ki.
Minek húzni a dolgot? Előbb utóbb úgy is rászánja magát az ember, velem is így volt.
Ha tudnátok hány ilyen ember van még akikkel találkoztam :)
Senki sem tudja meg, nekem is fontos a diszkréció ahogy a másik személynek is.
Sok plusz a topic hozzászólóknak is. Lehet írni:)
F/uni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!