Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg lennék? Néha eszembe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg lennék? Néha eszembe jut a gondolat. Ez mi?

Figyelt kérdés
Egy ideje fantáziálok arról hogy milyen lenne ha leszopna egy vékonyabb lányosabb fiú vagy esetleg ha megdugnám.. Emiatt rosszul érzem magam..

2021. márc. 14. 16:47
 1/9 anonim ***** válasza:
3%
No comment. (Egy vèkonyabb,..)
2021. márc. 14. 17:17
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Csak nőkkel voltak kapcsolataim, szóval úgy válaszolom meg a kérdést.

Én is elég sokat fantáziáltam ezen, illetve,ha én szopnék vagy engem dugnának. Előbb-utóbb rávettem magam, mikor épp szingli voltam és megtörtént egy sráccal a netről. Tök jó volt, élveztem, de ennyi. Ez volt 1 éve és azóta nem volt se vele, se mással semmi hasonló. Nyílván senki sem tud róla. Megbántam? Nem. Vágyom rá? Néha. Lesz? Valószínüleg. Meleg vagyok? Nem. Biszex vagyok? Talán, de kit érdekel,ha mégis. Csak nőket tudnék szeretni és csak őket tudom megbámulni az utcán. Viszont szexuálisan kíváncsi és nagyon nyitott vagyok elég sok mindenre. Ne érezd rosszul magad emiatt. Fedezd fel a szexualitásod és aztán lesz valami. :) 21/F

2021. márc. 14. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A kettes válaszoló nagyon jól leírja. Lehet annyira rápörögsz arra, hogy “jaj most meleg vagyok”, hogy felerősödnek ezek a gondolatok és többet foglalkozol vele, mint a lányokkal. Ettől még nem leszel meleg, hiszen a csajokat szereted. Próbáld ki, vagy tetszik vagy nem.
2021. márc. 14. 17:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Eskü mintha magam olvasnám. Csak én úgy vagyok mint a második srác. Ha bejön bejön. De előbb találnom kéne rá egy alkalmas srácot...
2021. márc. 14. 18:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Csináljatok planetromeo, tinder meleg profilt vagy nézzetek szét különböző meleg fórumokon. Rengetegen keresnek "kíváncsi heterókat" és sokan vannak hasonló cipőben, mint ti. Nagyon nehéz megfelelő srácot találni, de léteznek.Természetesen legyetek lényegre törőek és tisztázzátok, hogy mit akartok. Ha fontos a diszkréció, akkor satírozd le a fejed és hosszas beszélgetés után mutasd meg magad. Kép nélkül még nehezebb jó partnert találni. Próbáljátok ki, ha érdekel, addig úgysem fogtuk lenyugodni :) tapasztalat
2021. márc. 14. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A 2-es hozzászóló brutál jól megfogalmazta!

Ne parázz rá.(:

Sodródj az árral,aztán ennyi.

22

2021. márc. 14. 19:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is éld ki vágyaidat, aztán meg látod. De amíg nem tapasztalod meg, ott lesz benned, a mi lenne.
2021. márc. 14. 22:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Elnyomhatod magadban, kivered a farkad és undorodsz a dologtól, majd legközelebb megint előjön a dolog.

Minél többször nyomod el magadban annál nagyobb lesz a vágy, egy idő után kiverheted akár napi 4-5x is, viszont csak azt veszed észre, hogy elélveztél, de nem elégültél ki.

Minek húzni a dolgot? Előbb utóbb úgy is rászánja magát az ember, velem is így volt.

Ha tudnátok hány ilyen ember van még akikkel találkoztam :)

Senki sem tudja meg, nekem is fontos a diszkréció ahogy a másik személynek is.

2021. márc. 14. 22:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Sok plusz a topic hozzászólóknak is. Lehet írni:)

F/uni

2021. ápr. 12. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!