Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért kell bunkónak lennetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell bunkónak lennetek?

Figyelt kérdés

Miért nehéz társkeresőn megírni, ha nem jövök be?

Egy tisztességes üzenetet írok, leírva hogy kapcsolatot keresek

Erre basznak visszaírni

Miért kell gerinctelennek lenni?

Miért nehéz megírni vagy egyáltalán visszaírni, mi örömöt okoz ez nektek?

2022. márc. 3. 20:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Melyik oldalon van ez?
2022. márc. 4. 12:26
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

#18/20 Teljes mértékben egyetértek.

Kérdező ha valakivel nem értesz egyet akkor máris hisztizel, valszeg a társkeresős beszélgetéseid se különbek.

Nem fog mindenki válaszolni lépj túl rajta, én se válaszolok mindenkinek, főleg ha megy a Szia! meg a Szia mizu kombó amire neked kell normális választ kitalálnod hogy elinduljon egy normális beszélgetés.

Sőt ha én indítok egy beszélgetést és olyan választ kapok aminél megint nekem kell továbbvinni a beszélgetést akkor is ghostolni fogom az illetőt. Nem akarok üres beszélgetéseket fenttartani ahol magammal beszélgetek.

Inkább kevesebb emberrel beszélgetek de azok a beszélgetésekben legyen effort beletéve és minőségiek legyenek.

2022. márc. 4. 12:36
 23/31 anonim ***** válasza:
71%
Én egyetertek a kerdezővel, visszaírni alap,akármennyire is népszeru valaki. Az meg,hogy ki hogy reagál az udvarias nemre,már nem az ő dolga. Legyünk kicsit kedvesebbek,nem fáj az:)
2022. márc. 4. 14:49
 24/31 anonim ***** válasza:
94%
Én azért nem írok vissza mert az emberek többsége elutasításra telhesen kiakad és elküld az anyámba, hogy mekkora paraszt vagyok, mert nekem ő nem jött be. Azt nem tudhatjuk, hogy te pont nem vagy ilyen, de semmi kedvem kockáztatni és minden elutasításom után meghallgatni, hogy mekkora szar vagyok és még az anyám is kir a
2022. márc. 4. 16:36
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindenben együtt tudok érezni a kérdezővel, hiszen én is végigjártam ezeket a köröket. Tavaly nyáron én is végig társkeresőztem és valóban sokszor rosszul esett, amikor ráírtam valakire, aki végre nagyon bejött, ráadásul nem egy "sziamizu"-val, hanem normálisan, de nem kaptam választ.

Viszont egy idő után rá kellett jönnöm, hogy más viselkedését nem tudom megváltoztatni vagy befolyásolni. Az, hogy valaki hogyan reagál (vagy nem reagál) az üzenetemre az nem a én dolgom, hanem az övé. Azonban számomra ez egy visszajelzés...

Ahelyett, hogy másban keresnéd a hibád, inkább magadba kéne nézned, hogy veled minden rendben van-e? És itt nem feltétlenül a külsőségekre gondolok (bár sajnos az is rohadt fontos a melegeknél), hanem a kisugárzásodra, a megjelenésedre, amit kifelé árasztasz... Ez áltaban belülről jön!

Szóval idén nyáron teljesen máshogy fogok hozzáállni a társkereséshez, mint tavaly. Nem fogom a szívemre venni, ha valaki bunkón, vagy egyáltalán nem ír vissza, mert az nem az én ügyem.

18/f

2022. márc. 4. 17:45
 26/31 anonim ***** válasza:
91%

A 25-ös srácnak gratulálok a véleményéhez.

Fiatal,de rájött és tudja mit akar elérni, tesz érte. És nagyon igaza van a kisugárzással, megjelenéssel kapcsolatban.

Az elutasítás nem arról szól, akit elutasítanak, hanem az elutasítóról.

Kívánom, mielőbb legyen értelmes és tartós párja !

2022. márc. 4. 18:50
 27/31 anonim ***** válasza:
76%

Évekig visszaírtam mindenkinek, aztán baromira meguntam, hogy naponta 15-ször le kellett írnom, hogy "Szia, ne haragudj, de nem". Lehet, hogy neked van erre időd, nekem nincs.

Plusz:

- Ha valakinek nincs minimális önkritikája, arról nem én tehetek.

- Rengetegszer előfordult, hogy még meg is kellett magyaráznom, hogy miért nem. Aztán utána elkezdtek kérlelni, hogy de legalább egy esélyt adjak már. Élőben sokkal jobban néz ki, etc

- A kedvencem, mikor elkezdtek szidni, hogy beképzelt kis g*ci vagyok. Olyan is volt, aki konkrétan azt mondta, hogy csúnya vagyok, de adni akart nekem egy esélyt :D

- Egy vadidegennek nem tartozom semmivel, csak azért, mert rám áldozott 2,5 másodpercet az életéből. Nem én kértem, hogy írjon.

- Ha valaki nem ír vissza neked semmit, vagy azt írja, hogy "bocs, de nem", annak ugyanaz a végkimenetele. Nem fogtok ismerkedni. PONT.

2022. márc. 4. 23:01
 28/31 anonim ***** válasza:
72%

Az állítólagos bunkóság mögött sok esetben az /is/ lehet, hogy a sok csalódás, kamusok és egyéb linkek miatt nem bíznak már az emberek egymásban.

Esetleg azt sem hiszik el,hogy tényleg az ír nekik, akinek kiadja magát.

De tény és való, hogy egyszavas üzenetre, aláírás nélküli üzenetre nem érdemes válaszolni.Persze olyanok is vannak, akiknek van egy preferált ,keresett életkoruk és nem írnak annak, aki ezen kívül esik.

Nem szabad úgy gondolni, hogy minden nem válaszoló eleve bunkó.Jó pár nicknevet tudnék innen is megadni, akik az elemi udvariassággal sincsenek tisztában, vagy olyat, akiknél nagyon komoly mentális problémák vannak - sajnos már fiatalon is.

2022. márc. 5. 10:56
 29/31 anonim ***** válasza:
10%
Azé mert kuss
2022. márc. 5. 22:53
 30/31 anonim ***** válasza:
10%
Rinyájjá má
2022. márc. 5. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!