Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell bunkónak lennetek?
Miért nehéz társkeresőn megírni, ha nem jövök be?
Egy tisztességes üzenetet írok, leírva hogy kapcsolatot keresek
Erre basznak visszaírni
Miért kell gerinctelennek lenni?
Miért nehéz megírni vagy egyáltalán visszaírni, mi örömöt okoz ez nektek?
Nekem pl van
Minden akarás kérdése
Túl érzékeny vagy szívem, nem kell ügyet csinálni ebből. Az online világ már csak ilyen.
Majd akkor fogsz igazán kiborulni, mikor napokon/heteken keresztül írogattok egymásnak és mégis b*szik elmenni a megbeszélt találkozóra. Mert ez a következő szint.
Túl fiatal vagy és nyomulsz.De te sem írsz vissza, tudom :)
Annyit várjon el mindenki, amennyit ő is ad !
Kedves utolsó, én mindenkinek visszaírnok legyen az 50+ én megadom a tiszteletet neki még akkor is, ha nem lesz a válasz
És cdsm 18 vagyok
Nem túl fiatal az
Tudod mit utolsó, igazad van
Biztos mentális sérült vagyok
És neked lehet baj, hogy érzékeny vagyok
Inkább legyek az mint egy érzéketlen p*csa
Én szeretem azt aki érzékeny
De természetesen te biztos örülsz ha nem írnak vissza amikor írsz embereknek...
Tanulj meg a sorok között olvasni. Olvasd el többször, hogy mit írtam. Érzékeny az nem egyenlő a hiszis p*csával. Ne keverjük már össze a dolgokat. Inkább tapasztalj, mert rossz úton jársz. De majd rájössz magadtól is, fogsz elég pofont kapni. Meg ismered azt a mondást, hogy "kinek nem inge, ne vegye magára"? Bár a stílusodon igenis látszik, hogy nincs veled minden rendben. De ez attól még nem szégyen, magamat is belefoglaltam az előző írásomba, amint láthatod. Fel kell nőni és rinya helyett fejleszteni magadat. Boldogságért meg kell dolgoznia mindenkinek, azt pedig nem más fogja neked megadni, hanem te saját magadnak. Hasonló a hasonlót vonzza. Egy depressziós mindig depressziósat fog maga mellé találni, ahogyan egy viszonylag épelméjű ember magához hasonlót. Mivel ezek a különböző emberek nem fogják eltűrni egymás társaságát. Nemhogy párkapcsolatban, de barátként sem. Láss át dolgokon és fejleszd magadat.
Mindegy, majd rájössz magadtól is, hogy okosabb lesz*rni másokat és nem elvárni dolgokat. Élettapasztalatlan vagy, ennyi az egész. Majd tanulsz és fejlődsz. Nem vagy lekésve semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!