Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért kell bunkónak lennetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell bunkónak lennetek?

Figyelt kérdés

Miért nehéz társkeresőn megírni, ha nem jövök be?

Egy tisztességes üzenetet írok, leírva hogy kapcsolatot keresek

Erre basznak visszaírni

Miért kell gerinctelennek lenni?

Miért nehéz megírni vagy egyáltalán visszaírni, mi örömöt okoz ez nektek?

2022. márc. 3. 20:49
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Nekem pl van

Minden akarás kérdése

2022. márc. 3. 22:06
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Figy' miért rugózol azokon akik nem írnak vissza? Sem így, sem úgy nem lesz köztetek semmi. Fogadd el. Azokra koncentrálj inkább akik válaszolnak.
2022. márc. 3. 22:20
 13/31 anonim ***** válasza:
96%

Túl érzékeny vagy szívem, nem kell ügyet csinálni ebből. Az online világ már csak ilyen.

Majd akkor fogsz igazán kiborulni, mikor napokon/heteken keresztül írogattok egymásnak és mégis b*szik elmenni a megbeszélt találkozóra. Mert ez a következő szint.

2022. márc. 3. 22:56
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is alap a válasz. Persze a normál levelekre csak. Azonban ha nem teszi csak örülj. Hamar kiderül hogy nem passzoltok értékrendre…
2022. márc. 4. 00:03
 15/31 anonim ***** válasza:
85%
az interneten nem kötelező minden jött-ment emberrel szóba állni xd
2022. márc. 4. 00:09
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Túl fiatal vagy és nyomulsz.De te sem írsz vissza, tudom :)

Annyit várjon el mindenki, amennyit ő is ad !

2022. márc. 4. 05:02
 17/31 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, én mindenkinek visszaírnok legyen az 50+ én megadom a tiszteletet neki még akkor is, ha nem lesz a válasz

És cdsm 18 vagyok

Nem túl fiatal az

2022. márc. 4. 06:33
 18/31 anonim ***** válasza:
89%
De, nagyon fiatal, bár nem én tettem fel a kérdést, de egyértelmű volt a reakcióidból, hogy gyerek vagy. Majd egy 5-10 év múlva nézd ezt vissza, hogy jókat cringelj magadon. :D Egyébként megértem, mert én is ilyen hiperérzékeny voltam. Tinédzser korban amúgy is mindenki egy hisztis p*csa, legyen az fiú vagy lány. Majd később jobban lenyugszol és megtanulsz kezelni helyzeteket. Ez hormonális változások okozzák, meg egyszerűen tapasztalsz és leszűrsz dolgokról konzekvenciát. Rájössz arra, hogy ezzel csak saját magadat rombolod éppen, nem pedig építkezel. Előbb tedd magadat rendbe fejben, mert ott is vannak problémák. Ezt teljesen jó szándékból írom egyébként. Úgy sosem fogsz harmónikus, normális párkapcsolatot találni, ha ilyen inpulzív vagy és gyerekes. De természetesen a te korodban ez még érthető. Az lenne a gáz, ha még 30 évesen is így viselkednél. Meg nem vagy lekésve semmirről, szóval ne parázz ezen ennyit. Inkább élvezd az életet, űzz hobbikat, stb. Ezzel foglalkozni egész nap, csak megbolondít. Ha pedig magányos vagy, akkor keress fel szakembert, ismét csak javasolni tudom. Még fejlődő képes vagy bőven, szóval csak rajtad múlik minden. Jelenleg a gondolkodásoddal van probléma, attól függetlenül, hogy értem, amit írtál és felháborodtál. De ilyenek az emberek. Melegeknek meg a többsége mentális beteg/sérült, amin nagyon csodálkozni való sincs. Azért járnak f*szról f*szra legtöbben, mert teljesen K.O.-k fejben. Nincsenek kikezelve a problémáik, nem tudják megoldani a saját problémáikat, nem tudják teljesen elfogadi magukat, túl nagy a megfelelési kényszerük a társadalom/környezet felé. Ezért sokan a boldogság hormon is csak k*rásból szerzik, mert másból ezt nem kapják. Összeségében torzult a személyiségük és torz a gondolkodásuk. Ki mint vet, úgy arat egyébként is. Meg kell dolgozni mindenért. Amikor teljesen tisztában leszel saját magaddal(képességeiddel, gondolkodásoddal, gondolkodási hibáiddal, stb), akkor tudsz teljesen kibontakozni, mert tudatosan tudsz élni. Csak ide el is kell jutni, ez pedig nem fog senki ölébe hullani. Segítséget kérni meg sosem szégyen, csak az legyen hiteles embertől.
2022. márc. 4. 08:55
 19/31 A kérdező kommentje:

Tudod mit utolsó, igazad van

Biztos mentális sérült vagyok

És neked lehet baj, hogy érzékeny vagyok

Inkább legyek az mint egy érzéketlen p*csa

Én szeretem azt aki érzékeny

De természetesen te biztos örülsz ha nem írnak vissza amikor írsz embereknek...

2022. márc. 4. 10:44
 20/31 anonim ***** válasza:
87%

Tanulj meg a sorok között olvasni. Olvasd el többször, hogy mit írtam. Érzékeny az nem egyenlő a hiszis p*csával. Ne keverjük már össze a dolgokat. Inkább tapasztalj, mert rossz úton jársz. De majd rájössz magadtól is, fogsz elég pofont kapni. Meg ismered azt a mondást, hogy "kinek nem inge, ne vegye magára"? Bár a stílusodon igenis látszik, hogy nincs veled minden rendben. De ez attól még nem szégyen, magamat is belefoglaltam az előző írásomba, amint láthatod. Fel kell nőni és rinya helyett fejleszteni magadat. Boldogságért meg kell dolgoznia mindenkinek, azt pedig nem más fogja neked megadni, hanem te saját magadnak. Hasonló a hasonlót vonzza. Egy depressziós mindig depressziósat fog maga mellé találni, ahogyan egy viszonylag épelméjű ember magához hasonlót. Mivel ezek a különböző emberek nem fogják eltűrni egymás társaságát. Nemhogy párkapcsolatban, de barátként sem. Láss át dolgokon és fejleszd magadat.

Mindegy, majd rájössz magadtól is, hogy okosabb lesz*rni másokat és nem elvárni dolgokat. Élettapasztalatlan vagy, ennyi az egész. Majd tanulsz és fejlődsz. Nem vagy lekésve semmiről.

2022. márc. 4. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!