Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg párok, full kezdöként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg párok, full kezdöként csatlakoznék tapasztaltabbakhoz. Benne lennétek, hogy elsőre csak nézzen valaki, esetleg orálozna? Ez izgatna titeket? Én 28 és passziv rész érdekel

Figyelt kérdés

2021. szept. 3. 04:55
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
aham mi egy pár vagyunk,jöhetsz
2021. szept. 3. 07:26
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Ahh hidd el h egy harmas meleg szexnel te nem nezed oket hanem benne vagy a buliba.. Foleg ha elotte lazitos boros estet tartotok.. 1 ora mulva mar 1 szal garyaba futkaroztok... 😊 😊 😊 Ne varjal semmire csapj a lecsoba az aktivtol ugy is megkapod amire igenyed van
2021. szept. 3. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
👍Gyere
2021. szept. 3. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Part enis oraloznek
2021. szept. 4. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Már sokadszorra derül ki, hogy ez itt a legmegfelelöbb párkeresö oldal. Jó dolog :-) Elöre mindent meg lehet beszélni, priviben képeket is lehet küldeni. Talán öszintébbek is az emberek. Elöttem szólónak is igaza van, ha nézelödsz ilyen helyen, akkor nem sokáig marad rajtad a ruha. Szerintem is vágjál bele, ajánlkozó máris van itt böven. Meg még lesz is.
2022. febr. 9. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!