Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek/bi-k teljes csaladban nottetek fel?
Figyelt kérdés
A kerdes komoly. Az erdekelne, hogy hanyatoknal volt jelen az apa a csaladban amig felnottetek es elkoltoztetek.
A kerdest azert irtam ki ujra mert a korabbiba nem sikerult a betennem szavazast.
Sajnos nem, pedig mindig erről álmodtam. Anyám körülbelül 11 éves koromban vált el apámtól egy harmadik fél miatt, de apám igazából már előtte sem törődött velem, reggel korán elment otthonról és késő este jött meg. Sosem játszott velem, sosem vitt sehová, soha nem dícsért meg, soha nem mondta hogy büszke rám, kb mintha csak “megcsinált” volna. Nem is tartom vele a kapcsolatot. Az utóbbi pár évben aztán anyámmal is nagyon megromlott a kapcsolatom (már alig beszélünk egymással), a testvéreimet meg inkább hagyjuk is… szánalmas lenne a “kapcsolatunkról” írnom.
2023. márc. 12. 23:02
12/19 A kérdező kommentje:
10-es nekem is van egy ilyen gondolatom, azert is irtam ki a kerdest, hogy meggyozodjek, hogy van-e valosag alapja.
2023. márc. 13. 05:42
13/19 anonim válasza:
11 éves voltam,amikor apám meghalt.Nyolc évvel később anyám ismét férjhez ment,egy olyan férfihez aki egy két lábon járó akta-dosszié volt,tipikus irodakukac.Tojt rám ő is,anyám is.
18 évesen volt az első élményem egy 43 éves férfivel,akkor is aktív voltam.Aztán 34 éves koromtól jöttek a párkapcsolatok,de mindig huszonévesekkel.
Ezzel a korosztállyal értem jól meg magam,minden téren.
Jelenleg nincs kapcsolatom,de a magam korúakkal a kesergő hozzáállásuk,öreges felfogásuk miatt nem is ismerkedem.
F/54
2023. márc. 13. 06:24
14/19 anonim válasza:
Szia kérdező! Szerintem nem feltétlen jó hogy egybe veszed a melegeket és a biszexuálisokat. A biszexuálisok sokszor kíváncsiak és bejön nekik az amit kipróbáltak. És nőknél nagyon gyakori a bi hajlam úgy, hogy közben normális kapcsolatban férfival él. A feleségemnek is voltak kalandjai nőkkel korábban, és azt mondja szerinte gyönyörű egy női test, de nem hiányzik az életéből és nem is vágyik rá. Senkit nem akarok megbántani a nézetemmel, de számomra sok biszexuális, csupán túlfűtött ember, akinek annyira színes a szexuális élete hogy bármilyen neműt megdug. A homoszexuálisoknál van inkább az erős torzulás, hiszen ő konkrétan nem is élvezi az ellenkező nemmel csak a sajátjával. Én az ő esetükben feltételezek inkább gyermekkori traumát vagy rossz mintát.
2023. márc. 13. 19:37
15/19 anonim válasza:
Eddig talán a 14-es írta le a legpontosabban.
2023. márc. 13. 22:00
16/19 Lacás1976 válasza:
14 es ez a gyerekkori trauma dolog egy hatalmas baromság. Nem azért vagyok meleg mert trauma ért! Bocs hogy ezt kell mondjam de a fejedben van torzulás!
2023. márc. 17. 07:09
17/19 anonim válasza:
Lacás1976:
Én úgy mondanám, hogy az is lehet egy faktor, ami kihozza a hajlamot. Annyiféle ember, annyiféle életút van, szerintem ez is lehet egy tényező ami hatással van erre. 1es voltam.
2023. márc. 17. 08:12
18/19 A kérdező kommentje:
Lacás, gyerekkori trauma vagy rossz minta. Szerintem a trauma is lehet ok, pl ha korai eletkorban zaklatnak.
2023. márc. 17. 20:27
19/19 Lacás1976 válasza:
Fel kéne fogni hogy az ember nem traumák és zaklatások miatt lesz meleg! És "rossz minta" se volt az életemben. Egyszerűen meleg lettem és kész, mint a sok millió többi meleg világszerte. Lehet van pár aki traumák vagy zaklatás miatt lett az, de a többségünk igy születik....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!