Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek teljes csaladban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek teljes csaladban nottetek fel?

Figyelt kérdés
A kerdes komoly. Az erdekelne, hogy hanyatoknal volt jelen az apa a csaladban amig felnottetek es elkoltoztetek.

2022. febr. 21. 06:11
A kérdező szavazást indított:
Meleg
Csalad
Apa
18 szavazat
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ne valaszoljatok, veletlenul a szavazast nem megfeleloen irtam ki. Ujra koirom, helyesen.
2022. febr. 21. 06:14
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
meg egy szavazast se tudsz rendesen letrehozni gec
2022. febr. 21. 06:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Látom, még mindig él a téveszme hogy az apakép hiánya miatt lesz meleg valaki.
2022. febr. 21. 09:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Átlagosnál jobb, szüleim és nagyszüleim is voltak, vannak.

Mind a 6an foglalkoztak velem,nem csak voltak.

2022. febr. 21. 09:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljes család. Anya, apa, húg és egy tacsi.
2022. febr. 21. 10:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Linkeld már be a jó szavazást légyszi.
2022. febr. 21. 11:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem az lenne a reális válasz, hogy igen, apám 15 éves koromig élt, amikor is meghalt, anyum még él. Én magam kései gyermek vagyok, de pl 3 éves koromig élt az anyai nagymamám és anyai nagyapám és 12 éves koromig velünk élt, plusz volt 3 bátyám.

Gyermekkoromban azért ideális volt, mert kisgyerek voltam, úgy körülöttem forgott a világ, bár óvodát annyira nem szerettem, mert volt oxigénhiányos állapot miatt bekövetkezett izomsorvadás miatt később tanultam meg beszélni és járni váltott lábbal, és emiatt pl nehezen fogtam meg a cerkát és ezt arra vezette vissza az óvónőm, hogy hülye vagyok, közben eléggé sok mindent megértettem, de az óvodai negatív élményeket kárpótolta az otthoni burok.

A szüleim szerint akkor követték el a legnagyobb hibát, mikor 0 tőkével egy félkész állapotú nagy családi házat vettek, azért, hogy majd együtt lesz a család alapon, értsd nekem volt egy nagybácsim is, aki gondozásra szorult, meg nagyapám is. Csak csomó mindent nem kalkuláltak ebbe bele, hogy apám akkor munkanélküli volt, a házra sokat kellett költeni, a bátyáim kamaszodtak, én kicsi voltam még... szóval jobban lett volna ha a 2 lakás megmarad...

Szüleimnek nem is emiatt voltak konfliktusai egymással, hanem egyik tesóm miatt, aki folyton pumpolta apámat, meg kihasználta, meg úgy egymás ellen hergelte a szüleimet. Ezért én pl 12-13 évesen már kezdett tudatosodni bennem a melegségem, de én ezt nem hoztam szóba, mert eléggé sok galibát okozott nekik a bátyám viselkedése, plusz bennem is nyugvó pontra kellett érnie ennek, hogy elfogadjam magam. Félig lengyelként meg vallássos katolikusként nem volt olyan könnyű dolog elfogadni ezt.

Egyébként óvodás koromból is vannak emlékek, hogy velem egykorú és idősebb fiúk iránt legeltettem a szemeimet.. szóval erről a szüleim nem tehetnek, úgy senki se, ez van, így születtem...

2022. febr. 21. 11:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Értem mire próbálsz kilyukadni, viszont ez az elmélet hogy az apa figura/apa-fiú kapcsolatok hiánya okozza a melegséget, telibe vakvágány.

De legalább nagyon jó példája annak hogy az ilyen "normális családkép" elméletek mennyire tudatlan emberek fejéből pattanak ki.

Ugyanis, ha a számodra "rendes család", hiánya okozná a homo hajlamokat, Japánban és Dél Koreában valószínűleg majdnem mindenki aki 2000 előtt született, meleg lenne.

Hiszen a hagyományos, régi módi, japán/koreai (tehát neo-konfuciánus) családmodellben a férfinak úgymond semmi dolga a gyerekneveléssel.

A "tradicionális" japán család úgy néz ki, hogy anyuka neveli a kölköket, apuka meg látástól mikulásig dolgozik, űzleti útra jár, illetve társas programokon vesz részt a kollégáival munka után (pl. 飲み会 Nomikai "ivós találkozó"), a gyerekeivel meg max hétvégén találkozik egy kicsit.

Japánban a 20.század során annyira elterjedt jelenséggé vált az úgynevezett "apanélküliség" hogy a helyi társadalom kutatók külön nevet is adtak a dolognak (父不在 chichifuzai).

Ennek ellenére mégsem lett csoportosan mindenki meleg, aki alig találkozott apukával.

Valamint, én is csonka családban nőttem fel, ahogy nagyon sok ismerősöm/barátom, de mégsem lettem meleg (és sok más ismerősöm sem.

Szóval papolhatunk arról hogy azért lesz meleg a gyerek, mert a tradicionális nagycsalád már nem az egyetlen opció, viszont attól még ez egy gumicsont marad Karennek.

2022. febr. 21. 11:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is eléggé tradicionális családban nőttem fel, ahogy leírtam... amúgy kérdezte is tőlem érettségi utáni szakmai képzésen egy lány, hogy azért lettem meleg, mert a szüleim elhanyagoltak? Mondtam neki, hogy nem... akkor azért mert megrontott valaki, mondom neki, hogy ilyen se történt... erre mondta, hogy akkor biztosan a démon okozza....
2022. febr. 21. 11:44
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Apám elzárkózva élt, aztán anyámmal elköltöztünk, mert elváltak és anya más városban talált munkát. Persze az, hogy nálam egybeeseik az apa hiánya és a homo/biszexualitás, még nem jelenti azt, hogy szoros összefüggés van a kettő között.
2022. febr. 22. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!