Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, van olyan, aki nagyon erősen vallásos családban nőtt fel?
Ha érdekel a téma: Film: Imák Bobbyért
Könyv: [link]
Szia!
Én ugyan hetero vagyok és vallásomat illetően zsidó ,de viszont nem értem ,hogy sokan miért hiszik azt ,hogy a homoszexualitás (LMBT) bűn.
Már azért sem ,mivel nem az.
Üdv!
Talán nem megszállottan vallásos a családom, de fontos szerepet játszik az életükben a hit.
Anyukámmal beszélgettem erről, és neki kb ez a nézőpontja:
- nem baj, ha valaki meleg, csak ne dörgölje mások arcába (ugyanakkor nem hatja meg, hogy rengeteg helyen kiközösítik őket)
- állítása szerint abból lesz meleg, akinek nincs jobb dolga. Aki elfoglalt életet él, azt nem viszi rá a semmittevés a homoszexualitásra (?????? - anyukám egyébként diplomás)
Szerintem akkor is kb ez lenne a véleménye, ha ateista lenne.
utolsó: "- állítása szerint abból lesz meleg, akinek nincs jobb dolga. Aki elfoglalt életet él, azt nem viszi rá a semmittevés a homoszexualitásra (?????? - anyukám egyébként diplomás) "
LOL! Ez az eddigi egyik legsarkosabb vélemény, amit hallottam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!