Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A családban én (21) és az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A családban én (21) és az öcsém (18) is melegek vagyunk ezt hogy közöljük a szüleinkel?

Figyelt kérdés
2016. júl. 5. 08:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
55%
Én mondjuk nem kötöm a szüleim orrára a szexuális szokásaimat ... nem is hiszem, hogy kíváncsiak lennének rá, hogy kivel, mit és hogyan csinálok :-P
2016. júl. 5. 08:21
 2/20 anonim ***** válasza:
83%

1. ez nem csak szexuális szokás! Mi lesz, ha partnert mutatnak be otthon? Ne akkor legyen már kiabálás szerencsétlen idegen előtt.. lehet, hogy az igazit veszti el így az egyikük! :)

Üljetek le közösen és mondjátok el. Anya, apa, melegek vagyunk. Ki fognak akadni, ha eddig nem látszott rajtatok, de ez van..

El kell mondani, hogy ti is nyugodtan élhessetek!

2016. júl. 5. 08:27
 3/20 anonim ***** válasza:
22%
Nem irigylem a szülőket.
2016. júl. 5. 09:39
 4/20 anonim ***** válasza:
92%

Apuka reakció:

-Basszus hát senki sem szereti a p*nát ebben a házban?

Lány:

-De Én igen!

2016. júl. 5. 10:30
 5/20 anonim ***** válasza:
87%

4-es még jobb:D

Apuka reakció:

-Basszus hát senki sem szereti a p*nát ebben a házban?

Feleség:

-Hát, ami azt illeti...

2016. júl. 5. 10:45
 6/20 anonim válasza:
75%
Sehogy.Ez még változhat,és ha nem is változik,vszínűleg a szüleid a falat kaparnák és magukat hibáztatnák,hogy mit és hol rontottak el veletek kapcsolatban.A partnereteket ha hazaviszitek,mutassátok be haverként,és ha önálló életetek lesz egyszer,akkor sem kell nagydobra vernetek a dolgot.Magyarországon még nincs tolerancia sajnos az azonos neműek kapcsolatát illetően.
2016. júl. 5. 11:33
 7/20 anonim ***** válasza:
6%
És nem is lesz tolerancia az aberráltakkal soha. Hajrá Magyarország, hajrá normális magyarok.
2016. júl. 5. 14:41
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ, hogy van-e még testvéretek, vagy csak ketten vagytok? Ha csak ketten, akkor valóban nagyon nehéz a helyzet.

https://www.youtube.com/watch?v=3Uca57C3P4w

Ezt a rövid videót hallgasd meg, milyen tanácsokat adhat egy szakértő.

2016. júl. 5. 17:40
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én tesóm is meleg. Elég nehéz helyzet:(
2016. júl. 5. 19:13
 10/20 anonim ***** válasza:
29%
vertétek már ki egymásnak? Csak kíváncsi vagyok. Ha lenne meleg tesóm én szanaszét kúrnám tbh.
2016. júl. 6. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!