Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek/bi-k teljes csaladban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek/bi-k teljes csaladban nottetek fel?

Figyelt kérdés

A kerdes komoly. Az erdekelne, hogy hanyatoknal volt jelen az apa a csaladban amig felnottetek es elkoltoztetek.

A kerdest azert irtam ki ujra mert a korabbiba nem sikerult a betennem szavazast.

2022. febr. 22. 06:02
A kérdező szavazást indított:
Igen, teljes csalad, apa anya mindketten.
Szuleim elvalltak kamaszkorom elott es anyam/nagyszulo nevelt.
Ismertem apamat viszont nem eltunk egyutt
Nem ismertem apam egyaltalan.
49 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Apám 3 éves koromban felakasztotta magát, szóval lényegében nem ismertem. De anyu később újra házasodott. Szóval ilyen felemás kategória. 30/f/bi
2022. febr. 22. 09:52
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Teljes családban nőttem fel: apa, anya, nagyszülők, két tesó. A szüleimmel kifejezetten jó volt a kapcsolatom, apámmal különösen. Talán ezért is tudta hogy meleg vagyok, már azelőtt hogy elálltam volna ezzel. Annyit reagált rá hogy "ezt már tudtam fiam, de örülök hogy elmondtad". Részéről ennyi volt a téma, soha nem tiltotta hogy az aktuális páromat meghívjam hozzánk.
2022. febr. 22. 12:54
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
*eléálltam
2022. febr. 22. 12:55
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Apám 15 éves koromig élt, aztán 2 nap alatt elvitte az agyvérzés, de teljesen jó harmóniában élt anyámmal, azt hiszem a lengyel férfi léte miatt másabb édesapa volt mint a magyar apák szoktak lenni, nem ment el kocsmázni haverokkal, nem ívott, családi és háztartási munkából kivette a részét, sőt tisztelte és szerette és ápolta halálukig az anyai nagyszüleimet, meg az anyai nagybácsikámról is gondoskodott... Anyámmal szorosabb a kapcsolatom, de azt hiszem ez a fiús anyáknál így van...
2022. febr. 22. 17:51
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Teljes csaladvan nőttem fel. Bi vagyok de lány.
2022. febr. 22. 18:10
 6/19 Lacás1976 ***** válasza:
100%

Teljes családba nőttem fel egyszem fiúgyerekként. A szüleim a lehető legjobbak mindent megadtak amit tudtak.

Gyerekkoromban se rontott meg senki, egyszerűen meleg lettem és kész...

2022. febr. 23. 07:13
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Még pólyás koromban váltak el szüleim. Apám újra nösült, gyerekek is lettek, és a bíróság a családhoz ítélt engem. Telt az idö, és anyukámhoz kerültem.

Ma már tudom, hogy nekem nagyon hiányzott egy apa. Nem felélenül a biológiai apámra gondolok, hanem AZ apára, aki törödik a gyerekével. Ház ez sajnos kimaradt az életemböl. èn sem tudok jó apa lenni. nem tudom, hogy mi az ?

2022. febr. 27. 19:37
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
10 éves koromban elváltak. Anyámmal aludtam sokáig.
2022. márc. 23. 22:04
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyám egyedül nevelt fel.
2022. márc. 24. 07:50
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Kivétel nélkül az összes meleg srácnál megfigyeltem, hogy az apjukkal valami gikszer volt. Korán meghalt, bántalmazó/alkesz volt, vagy csak simán elhanyagolta a gyerekeit, akár anyagilag akár érzelmileg.
2023. márc. 12. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!