Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy megdugta egy 50-60 éves vén trotty a kiszemeltem?
Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel Alteregoban találkoztam pár hete, azóta próbálom felszedni javarészt messengeren beszélgetve vele, múlt héten viszont láttam, hogy alteregoban csókolózik egy vén trottyal, szerintetek meg is dugta?
mert ha igen nekem nem kell az a srác, undorító.
2022. jan. 28. 16:35
2/39 A kérdező kommentje:
fúj
2022. jan. 28. 16:50
4/39 A kérdező kommentje:
igen
2022. jan. 28. 16:52
5/39 anonim válasza:
Egy ötvenes már "vén trotty"? LOL Te hány éves vagy?
6/39 anonim válasza:
Mindenhez két ember kell....
Hiába nyomulna az öreg, ha nincs rá vevő. Ennyi.
Jobban jársz, ha már nem "kiszemelted"....Megtenné mással is,máskor.
7/39 A kérdező kommentje:
29 vagyok
2022. jan. 28. 17:02
10/39 anonim válasza:
őhm én ismerek több gerontofil fiúkát.. egyik kitudja már mióta együtt van az idősebb párjával.... hát egészségére...de ageizmust elítélem, lehet, hogy egy idősebb is tud újat mutatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!