Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem homoszexuális vagyok. Mit tegyek?
Anyuékmak nem merem elmondani és nem tudom mit tegyek. Ez az oldal írt eről: [link]
Tudnátok ajánlani még ilyen oldalakat, embereket a témáról? Nem akarok így élni.
Az ateisták pont nem csinálnak ilyet, ezt is pap csinálta.
A liberális meg pont a megengedő, attól nem kell félni.
"...A liberális meg pont a megengedő, attól nem kell félni."
Addig megengedő, ameddig a véleményed egyezik az övével! Mert ha csak kicit is eltér, már baj van! Legtöbbször minimum kiközösítés vár rád!
aki pszichológushoz jár nem őrült, a legtöbb embernek van valami lelki gondja és aki önmagában nem tud megbirkózni vele illetve nem tudja senkivel megbeszélni annak ajánlott.
amúgy meg általános iskolában meg még nagyon értetlenek a gyerekek bár középsuliban sem jobb a helyzet sokkal de nem kell senkinek elregélned az iskolában hogy meleg vagy.
24f
23 mas te nagyon félreérted a liberalizmus lényegét XD
látszik hogy behatolt a fidesz propaganda az agyadba
Nagyon is tudom a liberalizmus lényegét, 30 éve még én is annak tartottam magam... De a maiak csak egy neoliberalista bolsi bandává váltak!
Igazolja az is, hogy máris lerohantok!
Mikor megszűntek "liberális" lenni, a Fidesz még hatalom közelében sem volt, kedves tudatlankáim! Akik tele vannak a neolibsik által meghatározott "elvekkel", amit mindenkire szeretnétek ráhúzni!
Most jöhet a lepontozás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!