Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » (20/F) Azt hiszem biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(20/F) Azt hiszem biszex vagyok. Hogy tudnék megbékélni a gondolattal?

Figyelt kérdés

Egészen 17 éves koromig meg voltam róla győződve, hogy hetero vagyok. Lány szerelmek, a színésznők vonzottak, barátnőt szerettem volna.

Azonban az elmúlt három évben egyre éberebb gondolataim vannak férfiakkal kapcsolatban is. Eleinte csak fel-feltűnt egy-egy izomsabb test a strandon, később erotikus gondolatok jöttek, ma már pedig egy fiúbarátot sem utasítanék vissza, ha a környezetem engedné.

Viszont elég masszív homofóbiát érzek magam felé, és más ilyen beállítottságú emberek felé.

Hogyan tudnám ezt magamban kezelni? Az is megfordult a fejemben, hogy mindez csak azért játszódik le nálam, mert még szűz vagyok (semmi önbizalomhiány, egyszerűen csak többet kéne kimozdulnom).

2021. ápr. 23. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:
15%
Sehogy. Elfojtod magadban.
2021. ápr. 23. 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
Nem azert mert szűz vagy én is azt hittem, bi vagy es ennyi elfogadni hogyan? Úgy hogy leszarod. Én is leszarom egyszerűen nők kellenek és kész nőket akarok, de ha sokaig nincs akkor szokott lenni olyan hogy lehetne valami egy sráccal, lehet szimplán csak unalombol.
2021. ápr. 23. 16:54
 3/8 anonim ***** válasza:
5%
Vágd le a pecked
2021. ápr. 23. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Fogadd el magad, ne rágódj ezen! Ez vagy és kész! L/Bi
2021. ápr. 23. 18:36
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

Nálam is 16-17 éves koromban kezdődött hogy elkezdtem szexuálisan vonzódni srácokhoz. Egészen 21 éves koromig míg nem próbáltam ki milyen egy fiúval addig nem hagyott nyugodni és azt hittem baj van velem. Azóta rájöttem hogy biszex vagyok és szexuálisan mindkét nem érdekel de kapcsolatot csak lánnyal akarok. Elfogadtam és azóta minden jobb

"Kezelni" magad csak úgy fogod tudni ha kipróbálod és még az is lehet hogy egyáltalán nem fog tetszeni és többet nem is gondolsz majd úgy fiúkra

2021. ápr. 23. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
#5 24/f
2021. ápr. 23. 18:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg közrejátszik benne ez is. Okokat, vagy miérteket nem érdemes keresni, én azt hiszem, hogy ez egy adottság, és nem választás kérdése. Amúgy főként és elsősorban saját magaddal szembeni őszinteséget javaslok, illetve diszkrációt. A biszexek, melegek tábora sem egységes, nyilván vannak köztük olyanok, akik miatt valamilyen szinten indokolt az ellenségeskedés. Mondom mindezt melegként. Egyébként odázni sem érdemes, mert később csak nehezebb lesz, éppen az elfojtás miatt.
2021. ápr. 25. 20:00
 8/8 sandrisbp ***** válasza:
A homofóbokra tegyél nagy ívben, ha jobban megkaparod, rájössz, hogy buták és tele vannak előítélettel minden irányban. Ha ott, ahol élsz, ilyen a környezet (pl. kis falukban, kivárosban lehet ez), költözz olyan helyre, ahol elfogadóbbak az emberek. Budapestre, vagy nyugatra. És próbálkozz, szerezz tapasztalatokat mindkét nemmel, és megtalálod majd, mi az igazán jó neked, és mi a te utad. Lesznek csalódások, szóval érzelmileg csak óvatosan - és kockázatosabb dolgokat csak óvszerrel, amíg nem találsz állandó barátot.
2022. okt. 12. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!