Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(20/F) Azt hiszem biszex vagyok. Hogy tudnék megbékélni a gondolattal?
Egészen 17 éves koromig meg voltam róla győződve, hogy hetero vagyok. Lány szerelmek, a színésznők vonzottak, barátnőt szerettem volna.
Azonban az elmúlt három évben egyre éberebb gondolataim vannak férfiakkal kapcsolatban is. Eleinte csak fel-feltűnt egy-egy izomsabb test a strandon, később erotikus gondolatok jöttek, ma már pedig egy fiúbarátot sem utasítanék vissza, ha a környezetem engedné.
Viszont elég masszív homofóbiát érzek magam felé, és más ilyen beállítottságú emberek felé.
Hogyan tudnám ezt magamban kezelni? Az is megfordult a fejemben, hogy mindez csak azért játszódik le nálam, mert még szűz vagyok (semmi önbizalomhiány, egyszerűen csak többet kéne kimozdulnom).
Nálam is 16-17 éves koromban kezdődött hogy elkezdtem szexuálisan vonzódni srácokhoz. Egészen 21 éves koromig míg nem próbáltam ki milyen egy fiúval addig nem hagyott nyugodni és azt hittem baj van velem. Azóta rájöttem hogy biszex vagyok és szexuálisan mindkét nem érdekel de kapcsolatot csak lánnyal akarok. Elfogadtam és azóta minden jobb
"Kezelni" magad csak úgy fogod tudni ha kipróbálod és még az is lehet hogy egyáltalán nem fog tetszeni és többet nem is gondolsz majd úgy fiúkra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!