Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Azt hiszem homoszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem homoszexuális vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyuékmak nem merem elmondani és nem tudom mit tegyek. Ez az oldal írt eről: [link]

Tudnátok ajánlani még ilyen oldalakat, embereket a témáról? Nem akarok így élni.

2022. jan. 19. 15:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem bírtam végig olvasni

Iszonyatos nagy butaság.!

Innek a negyede se igaz, ott hagytam abba mikor az aktívokat betegeknek nevezi.

Semmiféle szexuális zaklatás vagy példa nem volt gyerek koromban hogy attól lettem volna ilyen.

1éves koromban babáztam, és szeretnek a szüleim.

Papok nem lennének már fény sebességes úrhajóznánk.

A hit lényege a feltétel nélküli szeretet, elfogadás, megbocsátás.

Melegnek születtél, fogadd el magad, különben más sem fog.

Nekem sokat segített egy régi film, Imák Bobiért.

2022. jan. 19. 17:25
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg meg nyugodni. Semmi sem változik meg, mert meleg vagy. Vagyunk így sokan. Szüleidnek miértnem mered elmondani? Homofóbok? Tudja már rólad valaki? Én túl korainak tartanám, hogy valakinek is elmond az iskolában. Olvass többet a melegekről. Hidd el nem olyan rossz, mint azt most gondolod.
2022. jan. 19. 17:35
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Köny csordult a szemembe, magamat láttam régebben, csak akkor mi még nem voltunk Enyire felvilágosultak.

Pszihológustol tanácsot nem is kérhetsz, ha van is a suliba mert ezt az új törvényben megtiltották nekik.

Ezen a tényen hogy meleg vagy változtatni nem tudsz és ne is erőlködj, végig csináltam felesleges harcolni ellene.

Vannak igen olyan egyházak gyülekezetek ahol azt ígérik kigyógyítanak, vagy hinned kell és meg gyógyulsz, és ha nem az azért van mert nem elég erős ahited, ez mind csak kamu ne dőljél be nekik.

Szeresd magad,most talán ez a leg fontosabb.

Ne foglalkozz a szexualitásoddal párkapcsolattal. Verd ki a faxod amire jól esik ne legyen lelki ismeret furdalásod.

Tanuljál, sportol 18éves korod után meg rá érsz még, ezen agyalni nem maradsz le semmiről.

2022. jan. 19. 17:51
 14/27 anonim ***** válasza:
88%

A #7. válasz... Remélem nem bántalak meg, de a tudomány kizárja az istenhitet. A papok képmutató kurzslók. Nem érdekes, hogy a római katolikusok, a reformátusok és a zsidók ugyanazt az istent imádják, valahogy mégis más szabályok szerint?

A zsidók el se fogadják Jézust és az egész újszövetséget sem, pedig ha valakik, akkor ők az igazi hithűek. A Reformátusok meg házasodhatnak, míg a katólikusoknál cölibátus van, pedig ők konkrétan ugyanazt a könyvet imádják, ugyanazt az igét olvassák, ezáltal ugyanannak kellene lennie a parancsoknak, de nem így van. És miért? Mert a kereszténység csak egy propaganda és nem isteni érdekeket hanem uralkodói rétegeket szolgál, ahogy #5-ös kommentemben is kifejtettem.

Illetve a Papod azt mivel magyarázza, hogy a saját pápája állt ki a hozzánk hasonló melegek mellett?

És azért nem tudod megváltoztatni, mert te így vagy jó, mondhatnám úgy is, hogy így lettél teremtve. Ez nem szexuális deviancia, és pláne nem bűn, ez egy másik út, te így szeretsz.

Hidd el, nem fogsz szenvedni, nem mondom azt, hogy könnyű melegnek lenni, de mindenképpen jobb élet, mintha titkolnád és gyűlölnéd az igazi éned.

A helyedben azt tenném, hogy továbbtanulni egy világi iskolába menj és fogadd el magad.

A papod meg rontsa másnak a levegőt.

Sok sikert!❤️

2022. jan. 19. 17:56
 15/27 kovpet ***** válasza:
72%

"De én nem vagyok pszihopata, hogy pszihológushoz járjak"

Troll.

"A sulink papja azt mondta, meg lehet, csak akarat kérdése."

Valláskárosult troll. Halmozottan hátrányos helyzetű.

2022. jan. 19. 18:01
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj megnyugodni és lehiggadni, bár a te életkorodban ez nem könnyű. Ráadásul még nem vagy elég "érett" ahhoz tárgyi ismereteidet illetően, hogy megértsd, amit a témával kapcsolatos tudományos szakirodalom mond. Sokat összezagyválnak a különböző írások, különösen a szexualitást keverik össze az erotikával. Persze egy ilyen lágy rendszerben, mint a biológia, ahol a nemi és egyéb hormonok nagyon bonyolult rendszere hat az agyi működésekre is, nehéz az egyes elemek különválasztása. Az embernek kell tudnia különválasztani a másik ember iránti vonzódást, szeretetet (barátságot), a nemi kielégülés megvalósulásának társas formájától.
2022. jan. 19. 18:23
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológushoz az megy akinek valami lelki problémája van, úgyanúgy ahogy elmész az orvoshoz ha beteg vagy. Már maga a megközelítésed, hogy ilyen helyre te soha nem mennél indokolja, hogy mindenképp felkéne keresned egyet, mivel érzelmi intelligenciád igen alacsony és csak a sztereotípiáknak és mások véleményének élsz.
2022. jan. 19. 19:42
 18/27 anonim ***** válasza:
88%
Én nem írok priviben, de te írhatnál nekem... Szívesen beszélgetnék veled... :)
2022. jan. 19. 19:50
 19/27 anonim ***** válasza:
91%
Jezsuita oldalon nézed mit gondolnak a melegekről (vagy a házasságon kívüli szexről)? Pfff... ennyi erővel a Jehovákat is kérdezhetnéd 😃
2022. jan. 19. 20:58
 20/27 anonim ***** válasza:
71%
Ez csak egy troll, inkább a kérdést jelentsétek. :D
2022. jan. 19. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!