Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem homoszexuális vagyok. Mit tegyek?
Anyuékmak nem merem elmondani és nem tudom mit tegyek. Ez az oldal írt eről: [link]
Tudnátok ajánlani még ilyen oldalakat, embereket a témáról? Nem akarok így élni.
Nem tudsz ellene tenni, el kell fogadd magad. Ezt nem lehet megváltoztatni.
Keresd fel az iskolapszichológust, ha nem tudsz egyedül megbirkózni vele.
Először is nyugodj meg.
El kell fogadnod önmagadat. Ez nem egy olyan dolog amit meg tudsz változtatni. Élhetsz tagadásban, megpróbálhatsz heteróként élni, de ha tényleg teljesen homoszexuális vagy, akkor boldogtalan lesz az életed. Ezt akarod?
A vallásos szektákról meg csak annyit, hogy sosem egy isten parancsolatait követték, hanem az uralkodókét a múltban és jelenben is. Az önsanyargatas, az elfogadás, mind mind az urolkodó réteget erősítette, mert így az egyszerű emberek nem lazadoztak és hamis reményt kaptak, hogy a túlvilágon minden jobb lesz.
#4 De én nem vagyok pszihopata, hogy pszihológushoz járjak. Meg kinevetnének az osztálytársaim és kiderülni. Azt se tudom van e dilidoki a sulinkban.
#5 De miért nem tudom megváltoztatni? A sulink papja azt mondta, meg lehet, csak akarat kérdése. Meg mondta, azt is hogy nem itéli el őket, csak a cselekedetüket, mert mindenkit szeret, mert az isten parancsa. Azt mondta, aki nem tud változtatni melegség hajlamán, az szenvedjen csak, más is szenved és a szenvedés az amúgy is nemesít.
#6 Igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!