Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Azt hiszem homoszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem homoszexuális vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyuékmak nem merem elmondani és nem tudom mit tegyek. Ez az oldal írt eről: [link]

Tudnátok ajánlani még ilyen oldalakat, embereket a témáról? Nem akarok így élni.

2022. jan. 19. 15:58
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? mi a baj azzal ha meleg vagy?
2022. jan. 19. 16:02
 2/27 A kérdező kommentje:
Általánosba járok. Ha kiirom az életkorom, letilt a gyak.
2022. jan. 19. 16:06
 3/27 A kérdező kommentje:
Nem akarok meleg lenni. Suliban is mindenki a b*zi kifejezést használja ha be akar oltani valakit.
2022. jan. 19. 16:07
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz ellene tenni, el kell fogadd magad. Ezt nem lehet megváltoztatni.

Keresd fel az iskolapszichológust, ha nem tudsz egyedül megbirkózni vele.

2022. jan. 19. 16:10
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Először is nyugodj meg.

El kell fogadnod önmagadat. Ez nem egy olyan dolog amit meg tudsz változtatni. Élhetsz tagadásban, megpróbálhatsz heteróként élni, de ha tényleg teljesen homoszexuális vagy, akkor boldogtalan lesz az életed. Ezt akarod?

A vallásos szektákról meg csak annyit, hogy sosem egy isten parancsolatait követték, hanem az uralkodókét a múltban és jelenben is. Az önsanyargatas, az elfogadás, mind mind az urolkodó réteget erősítette, mert így az egyszerű emberek nem lazadoztak és hamis reményt kaptak, hogy a túlvilágon minden jobb lesz.

2022. jan. 19. 16:10
 6/27 anonim ***** válasza:
16%

Attól függ.

Fiú vagy?

2022. jan. 19. 16:13
 7/27 A kérdező kommentje:

#4 De én nem vagyok pszihopata, hogy pszihológushoz járjak. Meg kinevetnének az osztálytársaim és kiderülni. Azt se tudom van e dilidoki a sulinkban.

#5 De miért nem tudom megváltoztatni? A sulink papja azt mondta, meg lehet, csak akarat kérdése. Meg mondta, azt is hogy nem itéli el őket, csak a cselekedetüket, mert mindenkit szeret, mert az isten parancsa. Azt mondta, aki nem tud változtatni melegség hajlamán, az szenvedjen csak, más is szenved és a szenvedés az amúgy is nemesít.

#6 Igen...

2022. jan. 19. 16:34
 8/27 anonim ***** válasza:
94%
Provokatív kamu….
2022. jan. 19. 16:40
 9/27 A kérdező kommentje:
A véletlenül25 ne irogasson ilyeneket nekem üzibe. Letiltottam...
2022. jan. 19. 16:44
 10/27 A kérdező kommentje:
ráadásul nincs is instám
2022. jan. 19. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!