Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a neten "megismert" biszex és leszbi lányok nem mernek találkozni? Amiatt, hogy a lányokhoz (is) vonzódnak? (nem hiszem) Vagy kamusok? Esetleg mind képre éhes faszi?
Jól írod, mind képre éhes f@szi.
Például egyes külföldi, GYK-hoz hasonló oldalakon minden 2. nő "valamiért" bögyös, modellarcú csaj (egyértelműen netről leszedett képek) és leszbi, valamint magukhoz hasonló csajokat keresnek... Persze...
Amiatt, hogy 90%-uk valójában fiú. Nem tudni miért.
- Hülyülő fiúk.
- Olyan fiúk akik a leszbikre izgulnak be ezért leszbinek adják ki magukat aztán perverzkednek msn-en ugyanilyen fiúkkal. :DD
- Olyan fiúk akik simán csak a fel nem vállalt vágyaikat női köntösbe bújtatják.
szerintem mindegyik pasas...
vagy lehet, hogy csak egy pasas nagyon sok szabadidővel :D
arra veri, hogy elmesélteti "mit tennél velem"...
Hát, erre én se tudok okosat írni, mert nem vagyok érintett. Ha valaki bejön, azzal miért ne találkoznék?
Nálam egyébként az a legnagyobb gond az esetek 90%-ában, hogy akit neten megismernék az az ország túlsó oldalán lakik... távkapcsolatot pedig nem szeretnék...
amúgy igen, inkább a bizonytalansgának tudható be, bár ha már telejsen beigazolódott h valós személyről van szó, és valamivel jobban ismeri a 2 fél egymást, úgy már jobb a bizalmi helyzet.
ja, és jelenleg én is igyekeznék élőbe találkozni, ami 1x már összejött, és nem volt negatív élmény/benyomás.
szóval hamar ki kell szűrni a kamusokat, és közelebbről ismerkedni azokkal, akik léteznek is :D
16/l/l Bp.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!