Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, szeretnétek-e családo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, szeretnétek-e családot alapítani: házasodni egy pasival, és esetleg örökbe fogadni egy gyereket?

Figyelt kérdés
Hogyan gondolkodtok erről?
2022. jan. 11. 15:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Párom és én is akarunk gyereket és mindketten örökbefogadáson gondolkozunk, mert ezzel jobbá teheted egy gyerek életét. Ő szeretne egy fiút és egy lányt, én inkább három fiút szeretnék.Azért fiúkat, mert tudom, hogy min mennek át, mert én is fiú vagyok, van róla fogalmam. Nem azt mondom, hogyha lányom lenne, akkor nem tudnám jól felnevelni, attól viszont tartanék, hogy elég jó szüleje tudnék-e így lenni.

Nyilván a gyereknevelés is tanulható és nyilván kapnék segítséget hozzá minden élő rokontól, ha úgy van, de egyelőre még messze a gyerekvállalás.

27f

2022. jan. 23. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!