Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, szeretnétek-e családot alapítani: házasodni egy pasival, és esetleg örökbe fogadni egy gyereket?
És mi van akkor, ha a párod szeretne gyereket?
Én is kérdezhetek? :) Biszex vagyok, ezért nem tudok válaszolni a kérdésre.
Kedves melegek, nektek számítana a leendő gyereketek neme, tehát inkább fiút, vagy inkább lányt? Vagy mindegy, csak egészséges legyen?
Örökbe fogadni igen, de nem kicsi gyereket nagyobbat szeretnénk majd.
Van ismerősünk aki szerint a szigorítás ellenére 10éves től kisebbségi hátrányos helyzetű gyereket megkaphatunk gond nélkül.
Ők nem kellenek senkinek, külföldre se exportálják már.
Bejegyzett életársi kapcsolatott tavaly októberben megkötöttük. Igazából nem ragaszkodtunk hozzá de azért 12 év után éltünk a lehetőséggel. Ad egy fajta jogi biztonságott. Én szerettem volna örökbe fogadni de a párom nem. Így ezt elengedtem. Most még is családon belül felmerült, hogy oda adnának nekünk egy kisbabát, hogy mi neveljük fel.
De ezt a mostani körülmények miatt végül nem probáljuk meg. Kicsit emiatt még lelki ismeretfurdalásom van. De eséjünk semmi nem lett volna.
Amúgy azért van egy keresztfiam aki nagyon cuki most 2 éves. És az unokanővérem lánya is szokot hozzánk jönni. Van, hogy egy hétre is.
Szóval azért valamilyen színten az, hogy mi nem nevelhetünk gyereket potolvavan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!