Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoljak? Többi lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljak? Többi lent

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy sráccal (velem egyidōs). Elsō tali óta mindig egymasnal vagyunk, minden rendben. DE

Novemberben ("elōttem") kavart egy külföldi sráccal, aki meghívta a két ūnnep között, el is ment hozzá, szeret amugy utazni nagyon és ezt elōre eltervezték.

Nekem mégis rosszul esett, fōleg mert akkor novemberben dugtak és bár mindig ruha nélkül alszik ott is így aludt, a beszélgetéseiket nem szívesen mutatja meg vele nekem.

Videochateltem is a baratommal mig kinn volt, a haverja meg is hivott szilveszterezni (baratom, õ, egy haverja, meg en) mert a baratom tole nem messzire utazott tovabb, vegul a baratom vett repjegyet nekem de onnan tovabb utaztunk mert en nem akartam a srac szemebe se nezni...

A baratom tenyleg rendes velem es nagyon jol elvagyunk egyutt de eleg rosszul ereztem magam miatta.

Szerintetek?

2022. jan. 6. 10:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%

Tehát tudod hogy megcsalt téged de ahelyett h megbeszéltétek volna inkább repülgettetek össze-vissza, és most ez zavar téged??

Beszéld meg a "pároddal" aki képes volt szexelni úgy az exével h te már vagy neki.

2022. jan. 6. 11:12
 2/15 steven95 ***** válasza:
90%
Mondjuk azt, hogy nemcsak nem azonos a kapcsolatról alkotott fogalmatok, de egyikőtök sincs a közelében. Sajnálom a helyzeted egyébként.
2022. jan. 6. 11:41
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

De akkor kavart, amikor ti már ismerkedtetek? Mert azért az k*rva gáz ám. :D Ha így van, én biztos dobtam volna a picsbe.

Ha pedig csak szimplán volt egy k*ró partnere és elhivta magához, számomra is nagyon gáz. Még akkor is, ha ez előtted volt.

Beszéld meg vele, hogy neked ez így nem jó. Őszinteség és bizalom a kapcsolat alapja, tessék beszélni, azért van a szád. Nem magadba kell fojtani azt, ami bánt.

2022. jan. 6. 12:26
 4/15 anonim ***** válasza:
89%

Hát ha mellettem kavarna a párom valakivel, még akkor is ha a kapcsolatunk k elején vagyunk akkor úgy rugnám picsába ki hogy csak repülne. Sajnálom hogy igy jártál.

Mért van az hogy mindig azok szívnak akik amúgy rendesek és komolyan gondolják.

Engem mikulás napján dobtak azzal az indokkal hogy rájött hogy nem fér bele az életébe senki se, erre tegnqp láttam romeon, hogy fennt van megint és keresi a párját....

Engem is behálózott, pedig pont én voltam az elején az aki nem volt biztos benne hogy belevágjon e. De adtam egy esélyt a dolog ak, és részemröl még mindig együtt lennénk.

Az emberek nagyon szemetek tudnak lenni...

Bocs a kirohanásomért, ez a kérdés nem rolam szól, csak felbasz...

2022. jan. 6. 13:14
 5/15 anonim ***** válasza:
13%
Hármas
2022. jan. 6. 15:28
 6/15 anonim ***** válasza:
10%

Ne legyél féltékeny

Legfeljebb vele is hentereg, de szeret téged.

Nem tudod túl tenni magad ezen, akkor vége. Nem tulajdonod a másik.

2022. jan. 6. 15:29
 7/15 anonim ***** válasza:
88%

A 4-esnek van igaza, és abszolút megértem őt.

Engem pár éve karácsonykor tettek lapátra.

Egyre gerinctelenebbek,sunyik, aljasok az emberek...és igen, azokkal,akik tényleg nem csak ugatják,de komolyan is gondolják a kapcsolatot.

2022. jan. 6. 16:07
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ez nyitott kapcsolat? Egyutt vagyok de masokkal keféltek

Akkor minek vagytok egyutt?

2022. jan. 6. 17:45
 9/15 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem szeret! Korotok?
2022. jan. 6. 17:52
 10/15 anonim ***** válasza:
91%

Lefogadom fiatalok

Azok ba"sznak ossze vissza

2022. jan. 6. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!