Azok, akik a reggelijüket fotózzák le külföldön, hogy ott egy kávé, croissant, rántotta és szalonna, majd töltik fel instagramra, azt gondolják, hogy ezek vannak annyira különleges ételek, hogy a többi követő majd irigykedni fog?
Azt hiszem ez egy elég bőséges reggeli, amit otthon nem engedhetett meg magának. Most ez megvan neki minden nap. Az életszínvonalának a növekedését akarta szemléltetni.
Szerintem igen, azt akarja, hogy irigykedjenek.
Nem hinném.
Én ugyan nem töltögetem fel sehova, de magamnak szoktam ilyen fotókat készíteni, egyszerűen jó a hangulata hogy bár ugyanolyan reggeli mint itthon, mégis más a tengerparton pl. :)
#4 vagyok
Még az jutott eszembe hogy én pl. sok-sok évig nem reggeliztem, csakis nyaraláson. Így nekem már a croissant is "extra" volt a szokásos semmihez képest. :D
Nem mindenki akkora proli, hogy "irigykedési" céllal ossza meg a dolgokat. Egyszerűen csak jól esik megosztani.
Ez amolyan nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek dolog. Így nem az ismerőseidet traktálod vele, hiszen aki nem akarja nem nézi meg, akinek meg tetszik megnézi. Ennyi.
Akiket itthonrol majmolnak, azok eredetileg tenyleg nem irigysegkeltesbol teszik, csak tudositanak. Viszont egy olyan orszagban, ahol tobbmillio embernek a legszarabb elelmiszerek beszerzese is problema, kettos erzesek vannak. Irigykedes is megy, meg a kozepen levoknel veretes is lehet benne.
Tipikus, hogy valaki Magyarorszagon azt osztja meg, ahogy keveri a garnelarakot, de se chili, se koriander, se semmi nincs rajta. Az attrakcio, hogy neki van. Itt, Angliaban meg leveszed a polcrol es hus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!