Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok, akik a reggelijüket...

Azok, akik a reggelijüket fotózzák le külföldön, hogy ott egy kávé, croissant, rántotta és szalonna, majd töltik fel instagramra, azt gondolják, hogy ezek vannak annyira különleges ételek, hogy a többi követő majd irigykedni fog?

Figyelt kérdés
2021. jún. 3. 10:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolják. Egyszerűen ez szokás bizonyos embereknél. Én amúgy nem értem mi ebben a jó, de ha nekik jó, csinálják.
2021. jún. 3. 10:58
 2/9 anonim ***** válasza:
21%

Azt hiszem ez egy elég bőséges reggeli, amit otthon nem engedhetett meg magának. Most ez megvan neki minden nap. Az életszínvonalának a növekedését akarta szemléltetni.

Szerintem igen, azt akarja, hogy irigykedjenek.

2021. jún. 3. 11:04
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Vannak az influencerek!Ezek olyan emberek, akik legtöbbször sokezres, soktízezres követői táborral rendelkeznek, és minden posztjukat sokezren like-olják. Na, szerintem te rájuk gondolsz. Az ilyenek szoktak mesés reggeliket, ebédeket, vacsorákat fotózni, többnyire mesés környezetben... és sokezer like-ot kapnak minden ilyen posztjukra.
2021. jún. 3. 11:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném.

Én ugyan nem töltögetem fel sehova, de magamnak szoktam ilyen fotókat készíteni, egyszerűen jó a hangulata hogy bár ugyanolyan reggeli mint itthon, mégis más a tengerparton pl. :)

2021. jún. 3. 11:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is ez inkább a programról, hangulatról szól. Egy átlag reggelit, ebédet stb. az ember nem fotóz le, de ha pl. valami különlegesebb vagy esztétikusabb kajáról van szó, valami szebb és hangulatosabb helyen van, valami külön program része vagy barátokkal találkozik stb., akkor sokan szoktak. Én is le szoktam fotózni a kajámat néha, még akár otthon is ha mondjuk kipróbáltam egy új receptet és jól sikerült, legyen szó akár csak egy egyszerű hétköznapi süteményről.
2021. jún. 3. 11:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#4 vagyok

Még az jutott eszembe hogy én pl. sok-sok évig nem reggeliztem, csakis nyaraláson. Így nekem már a croissant is "extra" volt a szokásos semmihez képest. :D

2021. jún. 3. 11:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki akkora proli, hogy "irigykedési" céllal ossza meg a dolgokat. Egyszerűen csak jól esik megosztani.

Ez amolyan nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek dolog. Így nem az ismerőseidet traktálod vele, hiszen aki nem akarja nem nézi meg, akinek meg tetszik megnézi. Ennyi.

2021. jún. 3. 12:22
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Akiket itthonrol majmolnak, azok eredetileg tenyleg nem irigysegkeltesbol teszik, csak tudositanak. Viszont egy olyan orszagban, ahol tobbmillio embernek a legszarabb elelmiszerek beszerzese is problema, kettos erzesek vannak. Irigykedes is megy, meg a kozepen levoknel veretes is lehet benne.

Tipikus, hogy valaki Magyarorszagon azt osztja meg, ahogy keveri a garnelarakot, de se chili, se koriander, se semmi nincs rajta. Az attrakcio, hogy neki van. Itt, Angliaban meg leveszed a polcrol es hus.

2021. jún. 3. 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Itthonról is megosztom, ha guszta reggelit csináltam. Nem az irigykedés a célja, hanem az, hogy lássák. Amikor valami tetszik, azt szeretem sok embernek megmutatni, ezért mondom a barátaimnak is mindig, hogy milyen jó filmeket vagy zenéket hallottam, ami szerintem nekik is tetszene.
2021. jún. 3. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!