Az "István" névnek esetleg van különlegesebb becézése?
Figyelt kérdés
A különlegesebbet úgy értem hogy a Pistán, Pistin, Istin túl.2021. jan. 4. 22:37
3/15 anonim válasza:
Ilyen formaban nem. Kapcsold ossze valamivel , foglalkozasaval , vicces helyzettel... egyik fodrasz haverom Zsolt es Kocosnak becezzuk
4/15 anonim válasza:
Válogass: Csicsa, Esta, Están, Estó, Estók, Iccsi, Icsó, Ista, Isti, Istike, Istó, Istók, Istu, Istuka, Pesta, Pestu, Pestuka, Pestus, Pestuska, Petya, Petykó, Pista, Pisti, Pistike, Pistók, Pistu, Pistuka, Pitta, Pityesz, Pityi, Pitykó, Pityu, Pityuci, Pityuka, Pityus, Pityusz, Putyi, Putyu, Putyus, Stefán, Stefi, Stefike, Stefka, Stefkó.
7/15 A kérdező kommentje:
Esetleg Isi becenévről hallottatok már?
2021. jan. 4. 23:23
10/15 anonim válasza:
Pityesz, Pityke (ilyenből volt egy mese,hogy Pityke őrmester; szerintem amúgy neki Pityke a vezetékneve), Istyu, Istyók, Isty, Vana:)( ez mondjuk kicsit lányos, meg még pl hasonlít arra, hogy Wanna, pl I wanna go) Sztív (Steve), Stefi (valamilyen nyelven ez Stefán és akkor abból levezetve Stefi s-sel nem sz-szel gondolom; én szal már ismerek egy Istvánt, aki Stefi; ja meg még egy olyan Istvánt is, akit nem kell becézni ) Istók, Ista, Isti, Pityu (ismerek ilyet is, tökre egy elegáns, jóízlésű úriember; és tökéletesen illik rá a Pityu, kedves, jószívű ember is.) Vagy plédául még lehetne olyat, hogy pl mint Kozsónak meg Zsédának a neve; tehát, hogy a vezeték neve eleje + a keresztneve eleje; és abból hátha mit lehet kihozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!