Szerintetek Bartos CS István mire vitte volna, ha normális családba születik?
Figyelt kérdés
Mert én úgy gondolom, hogy nem egy buta ember.2020. nov. 21. 01:39
1/10 anonim válasza:
Akár még normális ember is lehetett volna.
2/10 anonim válasza:
Hát rosszul gondolod,elég szomorú h egy ilyen senkiházi ennyi figyelmet kap...
3/10 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani.Ha normális családba születik és tanul,akkor bármely szakirányban lehet sikeres,pl.történészet,pszichológia,író,társadalomkritikus.
4/10 anonim válasza:
Ő lenne a Táncsics radikális balpárt elnöke.
5/10 anonim válasza:
Egy unalmas irodai munkája lenne.
6/10 anonim válasza:
Az biztos, hogy művészeti suli kinézett volna neki. A mentalitása alapján még egy jó családdal sem vonzaná ez a fogyasztói életmód, a különbség csak annyi lenne, hogy valószínűleg nem lenne ekkora alkoholista és csöves.
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: tehát rosszabb helyzetben lenne, mint most?
2020. dec. 20. 20:11
9/10 anonim válasza:
Normális család = normális élet, valami átlagos munka, később család stb stb
Nem lett volna belőle politikus-ész osztó (böööölcs egyetlen tanító) mint ahogy sokan hiszik.
Rosszul gondolod, egy buta alkoholista beteg ember, persze ettől még vicces, én követem kb 2009 óta.
Évente találkozok ilyen jellegű kérdésekkel, valami bartos videó alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!