Milyen olyan különleges és egyedi külföldi nevek vannak amik szerintetek nagyon szépek?
Scarlett és Kaisy tetszik a lány nevek közül.
A fiú nevek közül meg a Casey tetszik idág😅
#6 az egy dolog, hogy tetszik az a külföldi név, de attól nem adnám a gyermekemnek.
Egyrész a magyar írásmódja ronda lenne ezeknek a neveknek, másrészt Magyarországon élek. Büszke vagyok egy részére a magyar kultúrának-persze nem a te típusodra.
Egy Mihály, vagy egy Bernadett, Ivett is ugyanolyan szép név.
De ha neked a szövegértésed meghaladná egy óvodás szintjét(ez lehet sértés az ovisokra), akkor a kérdésre válaszolnál, és nem itt élnéd ki a bánatodat. Szép estét!
Na állj, kibeszél itt gyerekvállalásról? Nekem nem tölti be rendesen a kérdést?
Egyszerűen KÜLFÖLDI neveket kért, ami különleges és egyedi. Erre jönnek a Bélával meg Erzsébettel, ami még véletlenül sem külföldi.
Tehát KÜLFÖLDI nevek amíg tetszenek: (Nem tudom mennyire ritkák): Lark, Brooke, Nicole, Sophie.
Ettől még nem adnám őket Magyarországon a Magyar gyerekemnek, csak pl. fimnézés közben megjegyzem milyen jól hangzanak, ahogy tetszenek a zsiráfok is mégsem kellene egy otthonra
Szilvána
Szofia
Szájuri
Szári
nekem ezek a női nevek tetszenek
Férfi: Wandrille, Cédric
Női: Liana, Zainab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!