Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van még itt olyan akinek...

Van még itt olyan akinek hasonló gondolatai vannak? Csak az írjon aki hasonlóan gondolja, a többi nem érdekel hiába ír és próbál kioktatni. A mellnek szexualitáshoz kötöm és ha egy baba szopni akar undort kelt bennem?

Figyelt kérdés

2021. nov. 1. 16:33
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Sokan vannak így. Mivel nem ez a normális, érdemes szakemberrel elbeszélgetned arról, hogy mi és hol sérült nálad. (Itt pedig az ír, aki akar, nyilvános, szabad fórum.)
2021. nov. 1. 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
És ha jön még valaki, akkor már ketten fogtok undorodni? Vagy egész pontosan mi a kérdés?
2021. nov. 1. 16:38
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Semmi. Provikacio miatt írja ki, hogy osszevesznenek rajta.
2021. nov. 1. 16:46
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
2-es! Megvan, mi a kérdés! 💪😉 Az utolsó kérdő mondat egy eldöntendő kérdés, amire igen-nel vagy nem-mel kell válaszolni. Szóval, mondhatjuk a kérdező válaszára azt is, hogy “Nem, nem kelt undort benned.” Vagy Igen, undort kelt benned.” Ezt kérdezi, hogy undort kelt-e benne. Döntse el mindeni, és írja meg, hogy a kérdezőben undort kelt-e, ha a baba szopik.
2021. nov. 1. 16:49
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a kérdező nem nő.
2021. nov. 1. 16:52
 6/9 anonim ***** válasza:
97%
Én is így voltam, amíg nem született meg a fiam. Azóta tök normális érzés, hogy szoptatom. Szóval gondolom a hormonok megoldják ezt.
2021. nov. 1. 17:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló érzéseim voltak még terhesen is, de a szüléssel elmúltak.
2021. nov. 1. 17:53
 8/9 anonim ***** válasza:
79%
Igazából te ülsz fordítva a lovon, merthogy a mell funkciója a szoptatás, nem az, hogy szexuális játékszer legyen. Más kérdés, hogy arra IS használjuk, de valahogy nem igazán egészséges felcserélni a fontossági sorrendet.
2021. nov. 1. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:
87%

Ezt a kérdést már feltetted, te egy férfi vagy. Akkor az volt a bajod, hogy a feleséged melléből jön a tej és sötét a mellbimbó körüli terület és te ettől undorodsz.

Szakadj már le a témáról.

2021. nov. 1. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!