Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetem el ezt az egészet?
Mivel épeszű ember ilyet nem csinál és nem hagyja magát manipulálni mégjobban. Főleg nem 27 évesen. Ez a legnagyobb bökkenő. Ha meg tényleg igaz, akkor azért vannak ám gondok a fejben, amit ideje volna kikezelni.
2022. jan. 6. 11:59
42/46 A kérdező kommentje:
Az élet a legjobb forgatókönyvíró. Szokták mondani. Nem ismersz se engem se őt. A részinfókból amit megosztottam megítélsz. Pont ezek miatt nem bosszantom magam.
Azért 1 kérdés bennem is felmerült. Annak mi értelme lenne, hogy írjak ha kamu? Szerintem a kamu kérdések egyik jellemzője, hogy nem válaszol semmire a kiírója. A másik jellemzője, hogy ha mégis akkor provokál. Én úgy gondolom nincs provokáció a soraimba. Leírtam mi történt. Nem értesz egyet a döntésemmel? Sajnálom. Azonban én voltam ott, én beszéltem vele, én láttam hogy őszinte minden amit mond. Mint vallásos ember hiszek a megbocsájtás erejében. És mondom ezt úgy, hogy nehezen bocsájtok meg, csak ha érzem, látom, hogy valós a bocsánat kérés. Nála az volt. Hány olyan kapcsolat van ahol a párok összevesznek, stb aztán mégis együtt maradnak? Rengeteg. Azok is mind kamuznak? Azok is pszichológiai esetek? NEM! Azok nem adják fel az első akadálynál mert szeretik egymást csak éppen nem tökéletesen passzolnak. Szerintem ítélkezés helyett próbálj jót látni emberekbe. Hidd el megéri. Én jó vagyok másokhoz. Ezért ők is hozzám. Így lett jobb munkám magasabb fizetésért pl, mert gondolt rám valaki aki szeret és egyből beajánlott. Az ajánlás pedig midennél többbet ér. 20 pályázóból lett az én jelentkezésem a nyertes. A többit nem ajánlotta senki, pedig jó munka. Szóval ennyi.
Sajnos menthetetlen vagy. Ha majd nagyobb baj lesz, akkor is mentegetni fogod őt?! Persze, általában így van, mert ragaszkodsz hozzá, azt hiszed mindenki olyan jó, mint te vagy. Sajnos nem. És rá fogsz fázni.
2022. jan. 7. 09:38
Így van! Vannak olyan párok, ahol összevesznek és még is együtt maradnak. De ez nem összeveszés volt, hanem mondhatjuk, hogy megerőszakolt a srác. De mindegy is, nyugodtan maradj vele együtt :))
2022. jan. 7. 12:22
A probléma, hogy 27 éves vagy és 15 éves gyerek fejével gondolkodsz. Ezt kéne talán először kikezelni és nem jönnél össze hülyékkel. Főleg nem 19 évesekkel. :D WTF? Már alapból ekkora korkülönbség üti egy harmónikus kapcsolat létét. Kicsit fejleszteni kéne magadat és tanulni, mert látom, hogy az nem sikerült. Tapasztalatlan vagy, önbizalomhiányos, naiv és magányos. Éperszű ember nem fog ilyennel együtt lenni, de nekem nem hiszel, akkor szépen keress fel szakembert, mert tényleg teljes káosz van a gondolkodásodban. Az nem kifogás, hogy én ilyen vagyok. Igen, mentális betegséged van, gondolom még szorongó is. Szorongó embereknek legtöbbje meg társfüggő. Azért is maradnak együtt elmebetegekkel és tűrik a bántalmazást. Rettenetes rossz úton vagy, de majd tanulsz belőle legfeljebb. Csak akkor ne gyere ide rinyálni, hanem keress fel szakembert, mert szükséges lesz, hogy kicsit átmossák az agyadat. Mert jelenleg csak torzulások vannak kb. Te életed, te döntésed. Élj egyött a döntéseiddel, csak utána tényleg ne sajnáltasd magadat. Pontosan ezért mondtam, hogy mindenhez két ember kell. Szörnyű ennek az országnak a mentális állapota.
2022. jan. 7. 12:30
Azért én adnék egy utolsó esélyt a srácnak, ha kicsit is érzek iránta valamit.
2022. jan. 7. 18:04
Kapcsolódó kérdések: