Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan felejthetem el ezt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetem el ezt az egészet?

Figyelt kérdés
Augusztusban ismertem meg egy srácot. Kezdő ő is én is. Ő 19 én 27. Ő egy izmos nagyobb alkat én egy vékony informatikus alkat. Szóval eleinte heti 3x taliztunk. Majd jött egy csaj neki. Most pedig szerintem ez mosta ki az agyát és olyat tett amit nem hittem. A fiú elég buta amúgy de szép nagy pénisze van és irdatlan mennyiségű spermája. Bár csak kivertem mindig neki míg ő orálisan kényeztetett meg néha kérte, hogy dugjam a fenekébe a farkam. Szóval a lényeg, hogy tegnap találkoztunk 1,5 hónap után. Elég fura volt. A lakásra érve teljesen megváltozott. Mikor felállt a farka lefogott, megfordított és... Ezt az egészet el akarom felejteni de eszembe jutnak hangok, mozdulatok, stb. Meg a kérdés, hogy miért? Ha olvassa esetleg akkor erre válaszolhatna mert a telefont azóta se meri felvenni. És bocsi de a "Sajnálom" SMS-el ez nincs lezárva.
2021. dec. 30. 14:22
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
100%
Miért hagytad? Miért nem ellenkeztél? Utána mit csinált? Mi köze a csajnak ehhez? Nem értem. Amúgy meg rendőrség.
2021. dec. 30. 14:29
 2/46 anonim ***** válasza:
100%

Itt ismerkedtél meg vele, vagy miért így írod?

Egyébként irány a rendőrség, jelentsd fel erőszakért.

2021. dec. 30. 14:32
 3/46 A kérdező kommentje:

Ellenkeztem. Meg is haraptam kicsit meg rákiáltottam. Ekkor közölte, hogy maradjak csendbe vagy megbánom. Kb szerintem 2 perc alatt elélvezett majd rajtam feküdt még és kérdezte hogy na élvezted? Nem válaszoltam mire megfordított de eddigre sírtam. Felöltözött és elment. Utána hívtam de nem vesz fel. Egy sms jött csak hogy SAJNÁLOM!

Azért írom le mert nem értem. Meg mert nem tudom hogy felejthetem ezt el... Nem fogok rendőrségre menni mert nem tudják rólam. Nem is akarom hogy tudják. Ezáltal meg tuti kiderülne. Plusz őt se akarom bajba sodorni. Megérteni akarom és elfelejteni. :(

2021. dec. 30. 14:54
 4/46 A kérdező kommentje:
Itt is írtam volna neki de törölve van a profilja. Gondolom törölte magát.
2021. dec. 30. 14:55
 5/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek. Vagy k*rva troll vagy, vagy hülye. Mi az, hogy egy 19 éves kölkön nem látsz át és nem tudsz vele mit kezdeni 27 évesen? Gyerek szinten vagy leragadva, vagy nem értelek? Az, hogy izmos, az meg nem kifogás. Ennyire tehetetlennek nem kell lenni. Orrba kellet volna vágni, kinyomni a szemét, fülére baszni tenyérrel, hogy fájjon a dobhártyája és máris nem tudott volna erőszakoskodni. Tökön rugod, vágod, stb.

Ha meg nem vagy troll, akkor miért nem rendőrségre mész? Vagy menj pszichológushoz és ő is eltud látni tanáccsal. Mind feldolgozás, mind jogi lépések téren. Hajrá.

2021. dec. 30. 14:59
 6/46 anonim ***** válasza:
61%

Nem értem azokat, akik lazán beírják, hogy rendőrség.

Természetesen normális világban oda kéne menni, de most komolyan, szerintetek nem aláznák szénné?

Még egy "rendes" heteró csajt is többnyire úgy vallatnak, olyan "áldozatsegítés" folyik, hogy azok, akiket én ismerek, irl vagy online, horrorsztorikat mesélnek - és itt lányokról van szó -, majd akkor egy b*zit sütivel meg kávéval kínálnak...

én sem mennék :(

2021. dec. 30. 15:04
 7/46 anonim ***** válasza:
100%

5-ös...Na indul az áldozat hibáztatás. Ha ott leszel akkor okoskodj! Leírta miért nem akar rendőrségre menni. Olvasgass utána hogy a többség ha büntetlen előéletű felfüggesztettet kap azaz semmit. Cserébe megalázkodsz a rendőrségen és mindenhol plusz gondold már át! MELEG vagy BI mindegy. Mindenki magánügye és nem akarja reklámozni.

A pszichológus jó ötlet meg ha kibeszéled magadból.

2021. dec. 30. 15:08
 8/46 A kérdező kommentje:
Nem látok át? Észnél vagy te? Előtte rendszeresen találkoztunk és normális volt és teljesen más leosztás volt...
2021. dec. 30. 15:16
 9/46 anonim ***** válasza:
68%
Szeirntem ő is tudja, hogy hibázott. Ezért nem meri felvenni. Próbálj meg te is SMS-ben választ kapni. Írásban bátrabbak az emberek, mint szóban elmondani.
2021. dec. 30. 15:17
 10/46 anonim ***** válasza:
100%

9-nek igaza lehet, nagyon sokan képtelenek szembenézni a hibáikkal, menekülnek az elől, akinek ártottak.

sajnos ez olyan gyakori, hogy sokan egy életen át menekülnek, és ha az áldozat (akinek nyilván jobb lenne, feldolgozás szempontjából főleg, ha beszélnének ) "nem hagyja őket békén", meggyűlölik.

2021. dec. 30. 15:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!